Principiul psihologic pe care merită să-l recitești în fiecare zi: sfatul care iți va schimba viața!

Iată un principiu psihologic care merită să fie recitit de multe ori. Citește-l pentru a gândi ca un om încrezător, acționează încrezător.

“Dr. George W. Crane, un mare psiholog, a spus astfel în Applied Psyhology, vestita lui carte: “Nu uita, gesturile precedă emoțiile“. Pe ultimile nu le poți controla direct, ci doar prin alegerea gesturilor sau acțiunilor tale…

Pentru a evita acestă tragedie mult prea comună (dificultățile și neînțelegerile maritale), trebuie să devii conștient de adevăratele tale fapte psihologice. Fă zilnic gesturi adecvate și, în curând, vei începe să ai emoții corespunzătoare!

Asigură-te doar că tu și partenerul sau partenera ta faceți gesturile specifice întâlnirilor romantice și sărăturile, că vă  face zilnic complimente sincere, dincolo de exprimarea altor semne de curtoazie.

În acest fel, nu trebuie să vă mai faceți griji pentru pentru emoția iubirii. Nu poți să întreprinzi multă vreme fapte care denotă devotament fără să ajungi să-i fi devotat celuilalt.”

Psihologii spun că ne putem schimba atitudinea prin schimbări zilnice de comportament. Prin urmare, pentru a gândi ca un om încrezător, trebuie să acționezi încrezător.

Faptele pe care le săvârșești trebuie să concorde cu emoțiile pe care vrei să le simți.

Fragment din cartea:  Puterea magică a gândului, de David J. Schwartz