Prietenia nu se planifică. Despre dragoste nu se strigă. Adevărul nu se demonstrează

Trebuie să joci bine după propriile reguli dacă vrei să reușești în viață. Trebuie să înțelegi câteva lucruri de bază dacă vrei să nu fii trădat sau călcat în picioare. Trebuie să te potrivești timpului pe care îl trăiești ca să nu rămâi blocat în timp și nici să speri la un viitor care nu e al tău. Trebuie să fii la rândul tău sincer și bun, ca să atragi sinceritatea. Trebuie să fii tu.

Nu planifici cu cine să întâmpini bătrânețea. Prietenii adevărați se testează în timp și asta e cea mai bună lecție pe care o poți avea. Unii vin, alții se duc și așa e corect. Unii vor fi în viața ta doar ca să te învețe ceva, alții ca să te facă fericit. Prietenii care vor fi prieteni îți vor susține realizările și vor căuta să te ajute când îți va fi greu. Restul vor încerca doar să profite de moment. La fel și în dragoste. Cei care îți vor striga că te iubesc cel mai probabil nu te vor iubi. Cei care vor sta cuminți în sufletul și inima ta, pe ei să-i prețuiești. Ei vor fi sinceri. Vei înțelege într-o zi, după relații, dezamăgiri și momente de sinceritate că alături trebuie să ai pe cineva care nu-și expune dragostea ca o vitrină. Alături e bine să ai femeia sau bărbatul care e devotată ție, care te iubește cu inima și nu cu mintea.

Atunci vei face diferența dintre adevăr și minciună. Nu prin demonstrații de forță și nici prin efecte de spectacol bine gândite. Adevărul îl vei înțelege când vei avea nevoie de acel om, când vei simți sau nu dragostea lui, când te va trăda sau va fi aproape. Adevărul nu e pentru a demonstra, dar pentru a simți. În viață trebuie să joci bine după propriile reguli, dacă vrei să reușești. Și trebuie să înțelegi câteva lucruri de bază. Prietenia nu se planifică. Despre dragoste nu se strigă. Adevărul nu se demonstrează.