Preocupă-te de tine, nu de iubitul tău

Într-o relație e fericire doar atunci când femeia e armonioasă și echilibrată. O relație nu se construiește cu ajutorul manipulărilor, al secretelor și minciunilor. Nu. Doar o femeie echilibrată poate construi o relație armonioasă. Punct. Nimic mai mult. Atunci când o femeie este împăcată cu sine însăși, când nu îi este frică de singurătate și se cunoaște pe sine, când respectul față de ea este ridicat, când e calmă și calculată și cu siguranță știe ce vrea, relația în care este implicată e puternică și fără rețineri.

De foarte multe ori femeia provoacă în mod constant omul de lângă ea, pentru că nu se crede demnă de a fi fericită și iubită. Nu știe ce vrea cu adevărat de la viață și încearcă să trăiască cu scopurile și visurile bărbatului de alături. De foarte multe ori își crede iubitul un psihoterapeut. Îi este frică că într-o zi îl va pierde, de aceea îl controlează sau încearcă din toate puterile să demonstreze că este indepedentă, dar nu poate face față relației. Nu este capabilă să aibă încredere și dorește să-l schimbe pe omul de lângă, fără să țină cont de alegerile și părerile lui. Nu-și poate controla emoțiile, de aceea de foarte multe ori provoacă conflicte. Nu-și acordă atenție, din cauza asta nu poate fi într-o armonie cu lumea sa lăuntrică. Sunt doar câteva exemple din ceea ce face o femeie într-o relație și nici una din aceste fapte nu duce spre atingerea scopului dorit.

Trebuie să fii preocupată de propria persoană, nu de iubit. Atunci când în interiorul tău e liniște și pace e mai ușor. Din momentul în care nu poți să ai încredere, nu poți să fii devotată, nu poți să accepți bărbatul iubit cu bune și cu rele, atunci asta e un semnal de alarmă. A venit timpul să nu te mai gândești la el, încercând să-l schimbi pierzi oportunitatea de a-l cunoște. Concentrează-te asupra propriei persoane. În cazul în care nu te poți căsători sau ești singură încetează să te gândești cum să cucerești inima bărbatului pe care îl placi. Cunoaște-te mai bine. Fă-ți regulă în gânduri și în suflet. Apreciază dragostea, atenția, grija ce ți se oferă. Fiind în armonie cu tine însăți relația ta va lua o altă culoare și un alt sens.

via: econet