Prea multe femei se aruncă în povești de iubire, uitând de ele însele. Și de teama singurătății ele vor uita ce este cu adevărat dragostea

După prea multe relații eșuate sau invers, din lipsă de relații serioase, ea va dori să se implice în ceva al ei. Va căuta un bărbat potrivit. Va oferi tot ce are mai bun. Și chiar dacă a făcut asta de mai multe ori, de data asta va spune că e diferit. Că e pentru totdeauna. Așa va uita că dragostea la care ea visează e reciprocă. Va trece cu vederea indiferența lui. Va uita cuvinte care dor. Va oferi mult mai mult, fără a primi înapoi cel puțin un gest de recunoștință. Ea va înțelege că povestea ei de iubire nici pe departe nu e poveste și că omul de alături nici pe departe nu e al ei.

Sunt femei care găsesc în singurătate un gest al capitulării. De asta niciodată nu vor dori să fie singure. De asta nu vor calcula prea mult înainte de a se implica într-o relație. Se vor îndrăgosti nebunește de cuvintele și de gesturile lui trase la indigo și vor spune că așa arată dragoste. Iar dragoste între ei nu va fi. El nu o va iubi și ea nu va fi fericită.

E important ca înainte să te decizi dacă ești sau nu cu cineva să fii sigură că nu o faci doar de dragul prezenței lui și din lipsă de alte alternative. E important să iubești, dacă ești într-o relație. E important să nu uiți de tine de dragul cuiva. E important să vrei dragoste și nu doar pe cineva care să te țină de mână. Și alții să vadă asta. E important să fii sinceră cu tine și apoi cu ceilalți. E important să înțelegi la timp ce este și ce nu este important.

Prea multe femei se aruncă în povești de iubire, uitând de ele însele. Și de teama singurătății ele vor uita ce este cu adevărat dragostea.

Foto: zieniu.pl