Adevărata diferență dintre un bărbat și o femeie

Jurnalul ei:

„Astăzi am observat că soțul meu se comportă cam ciudat. Rezervasem o masă pentru a lua cina în locul nostru preferat și trebuia să ne întâlnim acolo seara. Am mers la cumpărături cu fetele și am ajuns la restaurant un pic mai târziu. Greșeala mea. Nu prea avea chef de vorbă și am observat că îl deranja ceva. Inițial, am crezut că este iritat din cauza că am întârziat, dar mai târziu mi-am dat seama că problema era alta. I-am sugerat să mergem într-un loc mai puțin aglomerat pentru a putea vorbi. L-am privit în ochi și l-am întrebat ce s-a întâmplat. Părea că ignoră sentimentele mele și mi-a spus că nu este nimic în neregulă. Am continuat să îl întreb dacă am făcut ceva pentru care era dezamăgit, dar îmi repeta  că nu era supărat și că nu am pentru ce să îmi fac griji.

În drum spre casă, i-am spus «Te iubesc». Mi-a zâmbit, dar a continuat să să se concentreze la cum conduce. Acum, chiar nu pot găsi o explicație pentru această situație. De ce nu mi-a zis pur și simplu că și el mă iubește? Am ajuns acasă în siguranță, dar devastată. Nu am putut să nu observ că încerca să păstreze distanța și acționa ca și cum nu aș fi existat deloc. Stătea acolo și își privea show-ul favorit. I-am spus «noapte bună» și am mers la culcare.

După 15 minute a venit în cameră și a sărit sub pătură. La scurt timp a adormit. Cât despre mine… Nu am putut dormi deloc încercând să înțeleg ce se întâmplă cu soțul meu. Chiar simt că îl pierd. Căsătoria mea probabil  e terminată… și toată viața mea se prăbușește…”

Jurnalul lui:

„Astăzi nu mi-am putut porni motocicleta. Probabil e o problemă serioasă cu motorul, dar nu pot să îmi dau seama ce este. Cred că trebuie să o duc la mecanic…”

via: brightside.me