fb

Poziția în care obișnuiești să stai așezat îți poate defini perfect caracterul! Iată un test simplu care-ți va demonstra acest lucru

Sunt numeroase lucruri pe care le facem fără intenție. Ele pot spune multe lucruri exacte în ceea ce privește caracterul și starea omului. Limbajul corpului este extrem de codificat, însă ascunde o sumedenie de răspunsuri și secrete despre noi.

Iată ce vorbește despre tine poziția în care ești obișnuit să stai așezat:

Poziția A

1

Oamenii care stau așezați astfel se lasă duși de val. Ei nu sunt tipul de persoane care planifică detaliile și duc o agendă personală. Ei sunt amuzanți și chiar bizari din fire. Aceste persoane posedă o imaginație bogată și colorată. Uneori pot să pară infantili, dar în cele mai multe cazuri ei sunt, pur și simplu, foarte prietenoși.

Poziția B

3

Persoanele care, de regulă, stau astfel sunt adevărați producători de idei. De regulă sunt introvertiți deoarece nu se încredințează ușor altor persoane. Aceși oameni sunt cei care pot ușor să se opună tentațiilor. Ai nu au nevoie de ziua de luni sau data de întâi în calendar pentru a se decide la o schimbare. Ei acționează promt și hotărât.

Poziția C

5

Cei care au ales această imagine sunt încredințați în propriile forțe și cunosc perfect ce își doresc de la viață. Ei își știu punctele forte și cele slabe. De obicei sunt extrovertiți, adoră să se afle în centrul atenției. În ce privește mâncarea și îmbrăcămintea, acești oameni sunt ridicol de capricioși. Cuvintele care li s-ar potrivi cel mai bine sunt „dezordine” și chiar „haos”. Ceea ce alții iau drept  neglijență, în viziunea lor pare ceva normal. Ei ar putea găsi orice obiect necesar cu mâinile la ochi deoarece au elaborat o schema specifică în minte.

Poziția D

7

Acești oameni sunt drăguți, empatici, sinceri și direcți. Caracterul lor balansează perfect între optimism și pesimism. Persoanele care își țin astfel picioarele sunt cele care printre primii se vor arunca în ajutorul tău. Ei rămân a fi grijulii chiar și cu persoanele care au avut un comportament mai neglijent față de ei. Aceasta spune multe despre caracterul lor puternic.

Poziția E

9

Advertisement

Cei care, în majoritatea cazurilor, aleg să stea astfel sunt oameni emotivi și pasionați. Ei sunt bine organizați și ambițioși. Au o tendință aparte în direcția perfecționismului. Deoarece sunt extrem de carismatici ajung să fie plăcuți din start în companiile noi. Pentru dânșii este grozav de important aspectul fizic și modul în care sunt percepuți de socium.