Povestiri surprinzătoare, din două propoziții

Pentru a spune o istorie și povestea din spatele acestei istorii nu îți trebuie multe. Poate puțină imaginație și o doză de creativitate. Nu credeți? Atunci citiți aceste povestiri scurte.

Descoperirea

Împreună cu psihiatrul meu am înregistrat un real progres. Acum și el aude voci.

Viața în singurătate

Atunci când trăiești de unul singur, te sperii când se stinge brusc lumina. Dar și mai tare te sperii atunci când ea brusc se aprinde.

Pariul

Pentru a-i distra pe prietenii mei, am anunțat că voi juca „de-a v-ați scunselea” cu prima statuetă din muzeul de ceară, spre care ne și duceam: „Cel puțin două runde din trei.” – am spus eu. Totul a mers prost, atunci când am câștigat prima rundă.

Vecini buni

Lora și Andrei au trăit împreună aproape șase luni. Astăzi, când Lora a văzu urmele de sânge ce duceau spre dormitorul ei, a înțeles că nu trăiește de una singură.

Amnezia

Se spune că după accident nu-ți vei aduce aminte nimic despre noi. Atunci de ce mereu îți aduci aminte de mine, necătând la toate tentativele mele de a te accidenta?

Prea speriat ca să privesc

Noaptea am auzit sunete din dulapul meu, de asta am blocat ușa cu ceva solid. Au trecut câteva săptămâni din ziua când se auzeau sunete, dar acum mă deranjează mirosul.

Distanța

Am jurat să oferim unul altuia tot ce avem. Eu am rămas fără nimic.

De-a v-ați ascunselea

Sunt cel mai bun jucător din lume în „de-a v-ați ascunselea.” M-au găsit odată și atât.

via: twosentencestories.com