PovesteaTA | „Fetelor! Nu vă puneți inima în brațele unuia care nu merită nici măcar un „salut”

Și da, uneori nu trebuie să știi omul din spatele poveștii, dar povestea care face omul.

„Și da, o persoană poate suferi enorm de mult. Se spune ca ar trebuii să uiți trecutul, să dai cu piciorul la tot ce a fost și ce te-a făcut pe tine să suferi, însă… Însă câte dintre noi am reușit să lăsăm în urmă acea persoană pentru care am fi mers și la capătul pământului? Eu singură m-am mințit și da, încă mă mint ca am trecut peste relația mea cu El, un El care a facut parte din „balanța vieții mele”, acea balanță între bine și rău, lacrimi și zâmbete, stres și iubire.

Ce e aia iubire? Poate ca eu una nu am aflat niciodată, El a reușit să mă bulverseze emoțional extrem de tare. A reușit toate sentimentele mele de iubire simțite să le transforme în ură, o ură de nestăpânit. Știu că și tu, cea care care citești aceste rânduri, ai avut această mare iubire pe care niciodată nu o poți uita. Eu te sfătui: trăiește clipa! Nu rata nici o ocazie de a fi fericită, iar dacă persoana de lângă tine te dezamăgește, de ce să acorzi a doua șansă? Orice om de pe acest pământ te va dezamăgii la un moment dat! însă o persoană care ține la tine cu adevărat va face și imposibilul să te păstreze aproape.

Eu mă mint ca te-am uitat! Dragă El. Am încercat fericirea lângă altcineva însă mereu îmi aduc aminte de răul pe care mi l-ai făcut intenționat, înșelându-mă cu ea, prietena mea cea mai bună. Încă te urăsc, deci încă am sentimente față de tine, fie ele și de ură, dar încă le am. Sper să vină ziua când să pot simți cu adevărat, nu doar să spun ca te-am uitat! Am întâlnit băieți care si-ar fi dat și inima din piept să o pună pe tavă însă eu aveam cuțitul în mână pentru a-l înfige fix în inimă, să sufere cât am suferit și eu. Dar m-am oprit la timp , acest băiat încă nu mă înțelege, dar îmi mulțumesc mie că m-am oprit la timp. Îmi pare rău, dar nu te pot răni, deși eu am fost rănită. Și vă rog, fetelor! Nu vă puneți sentimentele și inima în brațele unuia care nu merită nici măcar un „salut!”