PovesteaTA. „Sunt femeia care a iubit o singură dată în viață!”

Ea este Evelina, femeia care a iubit o singură dată în viață…

„Scriu acum pentru că încă o data mi-am demostrat că încerc să te regăsesc în toţi bărbații care mi-au trecut prin brațe, dar nu și prin suflet! Tu nu ai de unde să știi cât de greu este, pentru că acum ești fericit cu ea sau cel puţin așa îmi doresc să fii!

Mint, mi-ar fi imposibil să accept asta, singurul motiv fiind acela că încă te vreau doar pentru mine!

Deși jumătatea din inima mea îţi aparține, realizez că „un nou început” împreuna e prea mult spus pentru doi oameni pe care azi îi leagă doar un simplu „bună.”

Constat acum că la baza relației noastre, mai presus de sentimente,  a stat orgoliul amândurora, care în cele din urma a reușit să lase un gust amar pe buzele ce se lăsau sărutate cu atâta ardoare altădată!

Momentele frumoase au rămas doar amintiri, cum mi-aș dori ca și tu să devii, dar dintre toate eșecurile mele, tu ai fost cel mai frumos! Momentele în care încerc să te uit sunt puţine și întotdeauna sunt întrerupte fie de faptele sau vorbele tale și poate că de asta mi-am propus la un moment dat să te urăsc, dar în zadar.

Aș mai putea scrie la infinit despre tot ce a fost, însă toate îmi întăresc faptul că vei fi singurul bărbat pe care l-am iubit.

De aceea îţi mulțumesc pentru tot ce m-ai facut sa trăiesc alături de tine și de tot ce trăiesc alături de amintirea ta, pe care nimeni nu mi-o va putea lua niciodată!”