Povestea unei frumoase iubiri ce s-a încheiat cu un divorț nefericit

Povestea unei frumoase iubiri ce s-a încheiat cu un divorț nefericit!

Una din rudele mele s-a căsătorit din mare dragoste şi afecţiune pură. Tinerii însurăţei erau suflete pereche. Totul era perfect până la un moment… până în clipa când el nu venea în fiecare seară acasă, iar telefonul era deconectat.

Prima dată, desigur, îşi făcea griji. Aranjaseră masa pentru cină, însă el nu s-a prezentat. Se gândea la cele mai urâte lucuri. Lua calmante şi suna toţi cunoscuţii, toate spitalele. Iar spre dimineaţă a venit şi el, vesel şi mirat, cică de ce ea nu doarme.

Au urmat tot felul de fraze clişeice din partea lui, cum că a dormit la prietenul său, iar telefonul său era descărcat, la fal ca al amicului.

Promenadele nocturne şi telefonul mereu descărcat a devenit o obişnuinţă pentru familia lor. Soţul dispărea brusc pentru câteva zile în mod sistematic. Iar după era enervat de ce soţia îl cicăleşte.

Pe 23 februarie, a venit acasă cu un cadou. Încerca să-i tot explice nevastei că e un cadou de la colegii de serviciu. Doar că el lucrează într-un colectiv de bărbați, iar bărbaţii nu-şi fac astfel de cadouri.

Prietenele şi rudele au sfătuit-o să nu scoată un cuvânt, să rabde pentru viitorul familie. Dacă soţul vine acasă spre dimineaţă, zîmbeşte-i şi propune-i micul dejun. Fă-i o cafea gustoasă şi tare şi oferă-i ceva dulce în calitate de desert.

Fiind tânără şi fără experienţă, ea anume aşa a şi făcut. La început soţul ei a fost surprins de un astfel de comportament, dar cu timpul s-a obişnuit. Şi a început să se comporte şi mai urât în legătură cu ea.

Venea acasă tot mai rar şi mai rar, nici nu încerca să se mai justifice.

Ea era tânără şi nefericită. Credea că aici se termină întreaga ei viaţă. Cel mai important om din viaţa ei nu-i era alături.

Durerea ei era într-atât de puternică, încât ea, pur si simplu, nu mai era capabilă de a simţi ceva. Încerca să nu se mai gândească la soţul ei. A devenit rece şi indiferentă faţă de el.

Şi-a scurtat părul. A slăbit mult, aşa că putea să poarte hainele ei vechi. Soţul nu a observat din start toate aceste schimbări.

Cu timpul ea a început să se concentreze asupra ei. După serviciu lua masa cu prietenele sau mergea la shopping. Soţul era ok cu acest orar prima perioadă, însă după un timp au început interogările. Când comportamentul său a devenit violent, ea şi-a împachetat lucrurile şi a plecat de acasă.

El a procedat tipic. Şi-a cerut scuze, a făcut mii de promisiuni false, cădea în genunchi şi o implora. Ea rămânea rece. A divorțat.

Divorţul s-a şi finalizat, dar el tot fuge după ea strigând că o iubeşte. în zadar.. ea de ceva timp se regăsise.