Povestea unei femei care regretă că a lăsat bărbatul iubit pentru unul bogat

Ea este o femeie care regretă, pentru că în trecut a făcut greșeli. Ea este o femeie care a înțeles ce contează cu adevărat. Fie și prea târziu, dar a înțeles. Ea are un mesaj pentru toate femeile, poate și unul indirect, dar cel mai puternic mesaj. p.s. niciodată nu e prea târziu, chiar și atunci când crezi că este târziu. p.p.s. regretele sunt bune, până nu trec în tatuaj pe suflet.

,,Eu D. l-am cunoscut pe EL F. a este si era diferit de restul,intelegator dar cam incapatanat, ne-am iubit, inca il iubesc dar sa lupt in partea mea, in stilul meu… Am obosit. Au fost 4 ani jumate ( copilaresti dar sinceri) pana cand am decis sa facem mai mult pt viitorul nostru. Si a fost cea mai proasta decizie,ne-a indepartat, ne-a obsesionat, si cand am analizat in modul meu situatia, am realizat ca ma zbateam ca un peste pe uscat fara rost. Mi-am luat rolul de iubit si iubita… am dominat, crezand ca e calea cea buna, ca eu pot oferi totul fara sa primesc ceva in schimb, dar in sinea mea muream sa am un barbat sa ma protejeze “sa fie barbat”,sa nu ma preocup de altele.

Dar nu am observat cate accepta pt mine, si nu vedeam putinul lui in contributia vietii. Eram prea egoista si mandra. Si fara cap si minte, intr-o zi de disperare am iesit la cina cu altcineva. Si de atunci (mai exact un an) ma zbat ca o idioata cu sentimentele, am vrut un barbat, acum am il am, dar nu am sentimente, libertate. Am alergat dupa un scop si am pierdut miile de calitati ale lui F. Si intrebarea mea si alor multi: de ce nu lupt pt F.? Nu stiu, ma doare sufletul, ma mint singura… dar o fac in sinea mea. Am fost o proasta ca m-am lasat dusa de val, de situatia financiara… Ehehe la ce imi folosesc posete de sute de euro, si viata de lux prin restaurante????? Stiu sunt o scorpie nebuna si pe interes. Si doare, si nu am cui sa ii povestesc cat sufar. Poate asta e pedeapsa mea pt ca m-am vandut ieftin.

Cine zice ca barbatii sunt toti la fel? Eu am avut unul diferit, dar eu am fost eu la fel ca toate femeile.
Nu stiu cat de interesanta e situatia mea, in care femeia greseste enorm, in care femeia cere acel vin “ieftin” sa il bea pt un om “scump” care l-a pierdut.”

Așa este. Lăsăm cel mai drag om nouă pentur o iluzie, pentru dorințe, pentru povești trăite pe secundă. Apoi regretăm, apoi ne pare rău, apoi vrem să întoarcem timpul înapoi. Și înțelegem că nu prea ai ce mai întoarce. Dar oare pentru ce există viață, pentru ce există dragoste și pentru ce există omul iubit? RăSpunzând la întrebări, să înțeleagă fiecare că viața e una, dragoste adevărată e atât de puțină, iar oameni iubiți sunt unici pentru noi. P.S. dar voi ce spuneți? Aștept părerile voastre în comentarii pe pagină!

Foto: catwalkfifteen.com