„Povestea mea nu e despre El, cel care m-a părăsit și m-a distrus…”

Ea este M., o femeie în prezent fericită și împăcată cu sine. O femeie cu un trecut. O femeie cu o poveste. Citește și înțelege.

„Eram foarte diferiți. Eu eram la facultate, el nu reușise să-și termine nici liceul. Avea același loc de muncă de 9 ani iar eu nici nu îl avusesem pe primul.

El se îmbrăca doar în alb si negru, eu eram mereu colorată. El era un ’’lonely boy’’, eu aveam o grămadă de prieteni. El asculta hip-hop, eu pop. Nu îi plăcea sa citească, mie da. Dar ne plăceau la amândoi pisicile. 

A durat 3 ani… Au fost 3 ani in care ne-am consumat unul pe altul. Eu l-am ajutat să se înscrie la liceu și să-și găseasca un job mai bun, el m-a îndepărtat de prieteni și m-a făcut să ma duc mai rar pe la facultate, ca să-mi iau un serviciu.

Eu l-am ajutat să-și întărească legăturile cu familia lui, el mi-a spus ca nu e de acord să ies fara el. Eu am vrut să plec de multe ori dar el m-a întors din drum. După toate astea, într-o zi, speriat că se schimbase prea mult, m-a părăsit. Am avut coșmaruri luni întregi, mă trezeam noaptea plângând si urlând, singură și abandonată. Până într-o zi…

Povestea mea nu e despre El, cel care m-a părăsit și m-a distrus. Povestea mea e despre mine, în primul rand, pentru că m-am trezit și am realizat că am numai de învățat și că niciodată nu îmi voi mai permite să trăiesc în dezechilibru, că toate eforturile pe care le-am făcut pentru el se vor transforma în eforturi pentru mine și că puterea pe care a avut-o el ca să încheie lucrurile va deveni puterea mea de a crea altele noi. 

Povestea mea e despre El, cel care m-a găsit, m-a ajutat și m-a salvat. El este omul care m-a trezit și mi-a spus că e doar un coșmar. El e omul care m-a ascultat vorbind fără rost ore în șir și pe al cărui umăr am plâns.

El e omul datorită căruia astăzi trăiesc în dragoste și echilibru, dar liberă. El e omul datorită căruia nu voi renunța niciodată la speranță.

El e omul datorită căruia rănile sunt doar cicatrici. El e omul datorită căruia sunt fericită. Toate poveștile mele sunt acum fericite alături de el. Îți multumesc, eroul meu!”

O zic mereu, nu toate iubirile pe care le credeam odată mari și pentru toată viața rămân a fi așa. Uneori aparențele înșală. Tot ce trebuie să faci e să mulțumești că a fost și să-ți găsești dragostea adevărată. Atât!