Povestea celui mai sincer bărbat, care a iubit cu adevărat, dar a fost respins pentru că nu era bogat

 El este Silviu. Nu am întâlnit decât foarte puţini bărbaţi care să fie la fel de sinceri. Silviu a iubit cu adevărat, Silviu a ştiut să pună preţ pe emoţii sincere, pe puritatea sufletului. A găsit şi a apreciat la ea ceea ce alţii nici nu găsesc potrivit să remarce. Şi mai apreciază. El îl respect şi vă prezint povestea lui. p.s. dragostea mereu învinge, să fiţi siguri de asta, chiar şi dacă o trăieşti alături de altcineva. p.p.s. trăiţi sincer şi veţi primi sinceritate.

,,Intr-o seară, am dat un search pe google cu gandul sa caut cele mai frumoase nume de fete. Doar un singur nume mi-a atras atentia si acela a fost Evelina, un inger de fată de care m-am îndrăgostit cum nebunește. Am căutat vreo 10 persoane cu numele Evelina pe facebook si doar cateva din ele mi-au acceptat cererea de prietenie. Am început sa conversam, i-am facut un compliment si i-am spus ca nu am mai vazut vreodata o persoana la fel de frumoasă. Vorbind zile la rând, am schimbat numerele de telefon si eu am inceput sa ma atasez de ea. Fiind in zodia rac, sunt o persoana emotiva, pur si simplu imi place sa iubesc oamenii si imi place sa fiu iubit la rândul meu. Evelina e cu 2 ani mai mare decât mine şi e studentă la Bucureşti. Fiind o distanță destul de mare intre noi, mi-am luat curajul de a o vizita. Am muncit intens sa strang bani. Efortul meu a fost rasplatit pe măsură deoarece am inceput sa ma îndragostesc si mai mult de ea.

Eu o iubeam foarte mult pe ea. N-o sa stiu nicodata cat de mult m-a iubit ea pe mine, dar m-a inteles mai mult decat oricine altcineva. Cand eu ii ziceam ca sunt fraier, ea ma contrazicea si spunea ca nu e adevărat. Evelina avea un scop major in viata, isi dorea sa ajunga om de afaceri. Si pentru asta era aproape in stare de orice. Chiar sa sacrifice si iubirea noastra. E ciudată situația mea. De obicei bărbații sunt oameni de afaceri si nu femeile. Evelina isi mai dorea ca eu sa mi depasesc conditia actuală. Vedea in mine un om de succes, un om alături de care sa traiasca o viata frumoasa. Fiind foarte frumoasă era curtata si de alti barbati mult mai instariti decat mine. Tot ce puteam eu sa i ofer in acel moment era o iubire sinceră si tor sufletul meu. Eram in stare sa mut si munții din loc pentru ea. Pana in momentul in care a mers într-o întâlnire de afaceri in Lyon sa încerce un nou bussines cu cafea. M-a invitat cu tot sufletul sa merg impreuna cu ea, însă bugetul nu imi permitea. De atunci relația noastra s-a destramat ușor usor, eu sufeream pentru ea in timp ce ea se întâlnea cu acei barbati pe care ii vedea potriviți pentru ea. Toată aceasta frumoasa poveste a durat aproape 6 luni. Dar au fost cele mai frumoase momente din viata mea! Pot sa spun ca am gustat din adevarata iubire!! Femeia asta va ramane mereu in inima mea ca o frumoasa amintire. Acum nu-i port pica, inca mai tin la ea, am incercat sa facem intr-un fel sa ne împăcăm dar fara sanse. Evelina a fost pentru mine mai mult decat o iubita, ea facea parte din mine. Mi-ar fi placut sa cred ca era la fel si in cazul ei. 

Poate si din cauza faptului ca eram cu 2 ani mai mic decat ea. Luptam in fiecare zi cu mine sa devin mai bun pentru ea. In final am ramas cu amintirile si cu acele momente romantice petrecute atunci cand ne vedeam. A fost cea mai frumoasa parte din viata mea. Cat timp eram cu Evelina, ea era unicul meu sens in viata.  O vedeam pe ea in toate lucrurile. Vocea ei imi incalzea sufletul. Daca as putea da timpul inapoi as munci de 100 de ori mai mult si as da totul din mine doar pentru ea.

Ea credea în mine, credea ca o sa-mi depășesc condiția de om sărac si ca voi ajunge un de succes . Insa dorintele ei au fost prea puternice ca sa ami aștepte ziua in care eu voi fi un om de succes.”

Nu-l judecaţi pe Silviu. Vă zic şi sunt convins de asta că e un om cu sufletul curat, poate prea credul şi sincer pentur o lume a noastră. El a iubit sincer şi mai iubeşte. El a crezut, ceea ce nu puteţi face marea parte dintre voi. Iubiţi sincer, învăţaţi din această poveste, trăiţi momentele.

Foto: favim.com