Poveste cu final fericit. Femeia care nu a renunțat la fericirea ei și care a înțeles că prima dragoste nu întotdeauna e cea mai importantă

Ea e Dana. A trait povestile ei de dragoste, mai frumos sau mai trist. A cunoscut fericirea si suferinta alaturi de cineva. Apoi a intalnit un om potrivit. E o poveste aparent banală, dar care-ți spune multe. p.s. dragostea mereu învinge, chiar dacă până la urmă nu o trăiești alături de cel care credeai la inceput. p.p.s. contează să alegi, cel mai mult contează să știi să alegi.

,,In urma cu 2 ani jumate am cunoscut un baiat. Credeam ca e cel mai bun, ca e perfect, ca-l voi iubi o viata. Era prima mea adevarata dragoste. La inceput totul a fost frumos, dar in scurt timp am inteles ca nu ne potrivit. Lucrurile au mers in directia gresita. Cand am simtit ca nu mai evoluează deloc relația am cunoscut un baiat, unul in care nu aveam deloc incredere. Era genul de baiat cu o reputație rea, asa il stiam eu. Am inceput sa vorbim, sa ne vedem si am căpătat încrederea care la inceput lipsea, intr-un timp foarte scurt. Am inteles ca aparentele insala. Dar din cauza fostului prieten care inca ma mai căuta, nu am putut fi impreuna atunci.

Dupa 10 luni, de vise, dorințe, nopți nedormite, trăite prin mesaje, întâlniri pe furiș si cu gândul ca poate intr-o zi va fi ceva frumos, am reușit sa fim impreuna. Acum suntem ambii fericiti. Ceea ce vreau sa transmit e ca nici unul dintre noi nu a renuntat sa spere, sa lupte si sa viseze cu ochii deschisi uneori la acea relatie. O relatie care acum este tot ceea ce amândoi ne doream si care simțim ca va fi cea mai perfecta, asa cum este si acum, dupa 8 luni. “Fostului as vrea sa ii transmit următorul mesaj: Draga Y, spre ca dorința ta de a ma face sa nu mai fiu cu nimeni niciodata nu mai exista, căci mi-ar părea tare rau sa te dezamăgesc si sa afli ca sunt cea mai fericita. Iti doresc tot ce este mai buna pe lume alaturi de iubita ta si sper ca intr-o zi te vei maturiza si vei realiza ca orgoliul si gelozia nu fac altceva decat sa distruga definitiv o relatie.”

Niciodata nimeni nu ar trebui sa renunțe la visele lui, sa lupte pana in ultima clipa daca simt ca merita sa o faca. Speranța moare ultima, iar cei care spun ca prima dragoste nu se uita niciodata: dragilor, primul prieten nu inseamna neaparat prima dragoste. Prima dragoste este atunci cand amândoi va iubiți si faceti sacrificii pentru ca relația sa meargă, cand totul vine de la sine.”

Nu încetați să păstrați în voi speranța unei iubiri frumoase. Chiar și dacă prima experiență nu e reușită. Uneori te dezamăgești și simți că totul s-a terminat, că nu vei mai trăi la fel ca înainte. Dar acesta și este momentul în care te schimbi. Compari și înțelegi într-un final că cel pe care-l credeai tot nu e decât un moment trecător iar cel care nu însemna prea mult a ajuns să fie tot. Nu încetați să credeți în iubire.

Foto: menaligente.com