Poți fi singură și să te simți mai bine decât atunci când ești într-o relație

Poți fi singură și să te simți mai bine decât atunci când ești într-o relație. Zic aceasta pentru că nu întodeauna într-o relație poate fi iubire reciprocă și înțelegere. Sunt relații în care se mimează fericirea. Pe rețelele de socializare găsești poze cu săruturi dulci, în gașca cu prietenii mângâieri tandre, cuvinte dulci, dezmierdări. Dar atunci când rămâneți doar voi doi vă purtați ca doi străini. De multe ori unul dintre voi vrea să domine, să demonstreze că are dreptate chiar dacă nu are, să i se facă mereu pe plac, să pătrundă în intimitatea celuilalt.

Atunci cînd omul de alături îi spune ce-l deranjează, ce așteptări are, se preface că nu aude. Unul din voi crede că dacă este iubit sincer, nu poate fi părăsit. Continuând să fie orgolios și încăpățânat. Fără să realizeze că face cea mai greșeală. Riscând să rămână singur. Pentru că într-o zi orgoliul lui nu va mai fi acceptat. Pentru că cel de alături va obosi sau pur și simplu își va cunoaște prețul. Va pleca frumos, fără a face zarvă mare, fără reproșuri. Simplu. Va șterge pozele de pe rețelele de socializare. Va zâmbi natural, nu fals. O făcea când era cu tine, acum ești doar un trecut.

Acele relații unde bărbatul se crede superior femeii, unde femeia crede că bărbatul care o iubește ca un nebun e obligat să-i îndeplinească orice moft prostesc, ele nu vor fi durabile. Pentru că atunci când este iubire între doi oameni nu există loc de orgoliu, încăpățânare, superioritate, umilire, nu se profită, nu se folosește. Unde există iubire este loc doar de dragoste.

Cu drag, Mary!