fb

– Poate un bărbat să iubească două femei odată? – Să iubească nu poate, uite să amăgească poate din plin

Dragostea adevărată nu vine cu porție dublă. Ea vine o dată și puternic. O dată și cu senzația că e pentru totdeauna. Ceea ce se întâmplă după e consecința deciziilor și faptelor tale. Dar atunci la început dacă iubești cu adevărat, atunci iubești un singur om. O singură femeie. Iubești pe ea,te gândești la ea, construiești pentru ea. Te dedici unui singur scop și asta face diferența.

Poate un bărbat să iubească două femei odată? Nu poate. De când iubirea e un trio vulnerabil? De când se practică joaca de-a bărbatul îndrăgostit de o femeie dimineața și de alta seara? Nu merg lingușirile, interesele ascunse, dorința de a o avea pentru sex sau pentru palmares. E valabil și pentru ea și pentru toată lumea. Iubești un singur om și ai în inima ta o singură dragoste. O ai pentru o lună, pentru un an sau pentru toată viașa: nu contează. Contează să fii fidel propriilor sentimente. Propriilor emoții și trăiri.

Sunt bărbați diferiți. Unii familiști, alții fustangii. Unii gata să iubească frumos și sincer, alții gata să se folsoească de o femeie. Diferențele le vezi din momentul în care apar situații, supărări, nevoia de a avea grijă. Atunci ceide încredere vor rămâne, cei de ocazie vor spune o minciună. Apoi încă alta. Apoi vor înșela. E și cazul femeilor de bani gata, femeilor de ocazie, cu interese meschine. Cum nu ar fi, asta nu e dragoste. Dragoste e doar pentur un singur om. Dragoste e să crezi că e pentru totdeauna.

– Poate un bărbat să iubească două femei odată? – Să iubească nu poate, uite să amăgească poate din plin.