Persoana potrivită va veni în viața noastră la momentul potrivit. 4 reguli importante de care să ții cont

Ne dorim ca anumite lucruri să se întâmple mai devreme, astfel încât să depășim mai repede dificultățile, iar viitorul nostru să fie mai luminos. Totuși, legile Universului nu sunt atât de simple și trebuie să avem răbdare să urmăm calea celor mai obiective țeluri.

Sunt momente și locuri potrivite pentru ca totul să se întâmple așa cum a fost scris, iar pentru asta noi trebuie să avem încredere. Tot ceea ce apare în viața noastră se întâmplă la momentul potrivit. Universului îi pasă de noi și niciodată nu ne va oferi încercări cărora să nu le putem face față. Există mai multe reguli după care aceste legi funcționează:

Regula numărul 1: Este foarte important să alegem timpul potrivit

Când interacționăm cu alte persoane, să acordăm atenție momentelor din acel timp, precum și conținutului conversației noastre. Dacă simțim că avem nevoie de o discuție serioasă cu o persoană, dacă oferim sfaturi sau vrem să vorbim despre nemulțumirile noastre, să avem grijă ca interlocutorul nostru este deschis spre discuții și poate să ne înțeleagă.

Dacă simțim că emoțiile noastre ne provoacă anxietate, să încercăm să ne calmăm, să mergem la plimbare, să scriem în agendă tot ceea ce ne îngrijorează, dar nu să aruncăm cu fricile, temerile și neînțelegerile noastre spre partenerul nostru. Să ne iubim pe noi înșine, dar și pe partenerul nostru, să avem răbdarea să așteptăm momentul potrivit pentru cea mai importantă discuție.

Regula numărul 2: Nerăbdarea aduce cu sine întrebări

Atunci când ne grăbim, întotdeauna avem sentimente de frică și anxietate. În loc să renunțăm la această grabă, mai bine să înțelegem toate temerile noastre. Ne simțim oare în contradicție cu sinele nostru interior? Suntem sub o anumită presiune socială? Avem frica să rămânem abandonați sau respinși? Avem nevoie de dragoste și atenție?

Trăim viața intens sau jucăm doar un rol secundar? Uneori, soarta ne oferă posibilitatea să deschidem răni sau temeri vechi tocmai pentru a le înfrunta și vindeca. Când ne confruntăm cu fricile noastre, procesul de transformare începe și noi stabilim locul pentru ca persoana potrivită să apară în viața noastră.

Regula numărul 3: Încercarea de a grăbi lucrurile

Nu este nimic mai rău decât să încercăm să schimbăm o persoană, punând presiune asupra ei. Fiecare din noi are propriul său program și nimănui nu-i place să fie presat, să fie forțat să facă ceva contrar dorinței și voinței lui. Nerăbdarea și presiunea asupra cuiva vor face acea persoană să se îndepărteze și să termine orice relație cu noi.

Putem stabili limite într-o relație, dar nu putem impune o persoană să facă ceva anume. Dacă vom respecta această regulă, persoanele nepotrivite văr pleca din viața noastră și vor apărea cele potrivite.

Regula numărul 4: Totul este în mișcare

Universul este format din patru elemente: apă, aer, foc și pământ. Interacțiunea dintre ele este în permanentă mișcare și în continuă schimbare. Când ne atașăm de cineva și vrem să facem lucrurile să se schimbe sau să se întâmple într-un anumit mod, aceasta sigur este o cale spre eșec. Dacă vom înțelege această regulă, dacă vom accepta totul așa cum este, dar nu așa cum ne-am dori, vom putea transforma soarta în favoarea noastră.

Când vom înțelege că totul este în mișcare, nu vom mai pierde timpul gândindu-ne la trecut sau făcându-ne griji pentru viitor, dar vom lua măsuri pentru a deveni mai buni azi, în prezent. Atunci vom putea atrage în viața noastră persoanele potrivite.

Doar oamenii care pot fi singuri, sunt capabili să iubească, să împartă și să ajungă la esența profundă a unei alte persoane, fără a încerca să-l dețină, fără a deveni dependenți de cineva, fără a-l transforma într-un obiect. Acești oameni dau celor de lângă ei libertate deplină, pentru că știu că, dacă pleacă, vor fi la fel de fericiți ca și până acum.

Sursa :