Persoana potrivită va apărea la timpul potrivit – ține minte asta

Persoana potrivită va apărea în viața ta atunci când te vei aștepta cel mai puțin. Ea va veni atunci când nici nu o vei căuta.

Omul potrivit va apărea când vei renunța la toată povara emoțională pe care ai purtat-o toată viața. Omul potrivit va apărea în viața ta când vei deveni mai sigură, când vei privi spre viitor cu entuziasm. Omul potrivit va veni în viața ta când vei înțelege că adevărata fericire vine din interior.

Omul potrivit va apărea în viața ta când vei avea nevoie să înveți o lecție.

El va veni când viața ta va fi confortabilă și stabilă, când totul va părea extrem de ușor.

Omul potrivit va apărea în viața ta pentru a te motiva să atingi noi înălțimi. Atunci când vei considera că deja te lovești cu capul de tavan, el îți va arăta că poți să îl spargi și să te ridici mai sus. El va deveni acea putere, care te va scoate din zona de confort. 

Omul potrivit va apărea în viața ta atunci când vei înțelege cine ești cu adevărat. Atunci când vei înțelege cine vrei să fii în continuare. Uneori asta înseamnă să renunți la unele părți din ceea ce ai fost în trecut. 

Trebuie să fii autentică. Acest lucru este important, pentru că iubirea nu tolerează falsitatea. Când iubești totul este real și sincer.

Omul potrivit va apărea în viața ta atunci când tu nu vei mai simți necesitatea să controlezi totul.

Persoana potrivită va apărea atunci când tu nu vei forța lucrurile, ci le vei lăsa să se întâmple de la sine.

Trebuie să înțelegi că nu poți deține controlul total. Când îți vei cunoaște limitele, vei fi pregătită pentru iubire.

Omul potrivit va veni în viața ta când vei învăța să ai grijă de tine. Când nu le vei permite altora să te distragă de la ce este cu adevărat important pentru tine.

Omul potrivit va apărea în viața ta la momentul potrivit. Nu mai devreme și nu mai târziu. Trebuie să ai încredere în Univers. Trebuie să crezi că totul va fi bine.

Sursa :