Persoana care te iubește cu adevărat: cum să afli cine este ea

El este omul care crede în tine mai mult decât crezi tu. Uneori, dragoste numim orice: de la atracția fizică până la dependența emoțională. Până la urmă, încetăm să mai credem în cuvintele magice „te iubesc”, căci uneori suntem suprinși de ceva neașteptat.

Acel semn, despre care voi scrie, este cel care funcționează în ambele sensuri. Adică, dacă l-ai găsit în tine, ar trebui să fii mai atentă și să urmărești direcția în care acest semn acționează.

Acest semn nu este doar despre relația bărbat – femeie. Poate fi vorba și despre prietenie, despre relația dintre tine și rude, prieteni vecini, oamenii din jur. O persoană care te iubește crede în tine.

Chiar dacă tu însăți te îndoiești de sine (asta oricum se mai întâmplă uneori), această persoană te ajută să-ți revii. Te susține în toate și, atunci când te îndoiești. Ea este mereu acolo să te ridice.

Să-ți șteargă lacrimile, să-ți aducă cafeaua și să stea cu tine întreaga noapte ca să te ajute să-ți revii. Gradul de sprijin poate fi foarte diferit, în funcție de posibilități sau de gradul de prietenie.

Dar intensitatea emoțiilor, a empatie, a curajului cu care va depăși obstacole pentru a fi aproape, va fi aceeași. Vei ști asta în momente complicate ale vieții, dar și atunci când vei dori să împarți o mare bucurie, fără a fi judecată.

Vei simți diferența

Cel mai important lucru este că, anume cu această persoană poți simți că poți împărtăși cele mai iraționale idei, fără să fii oprit sau judecat. Această persoană va fi cea care te va ajuta să corectezi aceste idei și chiar te va ajuta să le realizezi.

Chiar dacă această persoană locuiește în cu totul alt oraș decât tine, chiar dacă între voi sunt mii de kilometri distanță, te simți în siguranță. Te simți înconjurată de dragoste, de prietenie sinceră, de ajutor și căldură.

Această persoană poate fi propria mamă, poate fi bunica, o prietenă din copilărie sau chiar soțul. Dar dacă inima ei este sinceră, curată, plină de iubire față de tine, atunci are rost.

Dacă te ajută să reziști în vremurile mai grele și este alături de tine atunci când ești cea mai fericită, atunci aceasta este persoana ta de încredere și străduie-te să nu o pierzi.

Ea îți va cunoaște sufletul și nu va îndrăzni niciodată să-l rănească. Îți va vindeca rănile, prin căldura cu care le va îmbrățișa. Această persoană poate fi oricine, dar va ocup un loc special în inima ta.

Vei ști că nu ești singură, indiferent ce se întâmplă în această lume. Vei avea un umăr pe care să culci capul. Vei avea mereu cuvinte sincere din partea ei. Vei avea iubire.