Pentru tot ceea ce este important în această viață trebuie să lupți. Pentru fericire. Pentru dragoste. Pentru vis. Până la urmă…

Tu ești arhitectul vieții tale și a gândurilor pe care le deții. Tu ești cel care trebuie să-și controleze gândurile, faptele. Ți s-a dat o viață, ești stăpân pe ea. Ți s-a dat graiul pentru a-ți împărtăși cunoștințele și lucrurile frumoase. Ți s-a dat văzul ca să te bucuri de frumos. Ți s-au dat picioarele să alergi spre omul pe care îl iubești. Ți s-au dat brațele ca să-i îmbrățișizi pe cei dragi. Iar pentru a face toate aceste lucruri trebuie să depui suflet și efort.

Pentru a fi fericit trebuie să lupți. Fericirea nu ți-o va dărui nimeni ambalată frumos, tu știi mai bine ce te face fericit. Omul care te ține de mână. Răsăritul soarelui pe care îl  întâmpini împreună cu omul iubit. Ploaia de vară sau zăpada din care faci bulgări și vă jucați ca niște copii. Fericirea se întreține cu sinceritate, cu simplitate, cu dragoste, cu gânduri optimiste.

Pentru dragoste se luptă. Cât nu ai  spune că iubirea adevărată nu are nevoie de confirmări, nu e adevărat. În orice relație unde există trăiri reciproce vor apărea și momente dificile. Se va întâmpla ca unul din ei se va îndoi de sentimentele celuilalt și va avea nevoie de mai multă afecțiune, atenție și dovezi că este iubit cu adevărat. Iar atunci când nu va fi înțeles, nu va fi ascultat își vor face loc nesiguranța, incertitudinea și reproșurile.

Pentru visurile tale trebuie să lupți. Nu contează cât de mulți te descurajează și câți susținători ai. Cel mai important lucru e faptul ce crezi tu, că speri, că vrei. Contează cât de mult dorești să se îndeplinească acest vis. Totul depinde de tine, de alegerile tale, de atitudine, de curajul tău.

Până la sfârșit se luptă pentru fericire, dragoste și visuri. Atunci când alegi să renunți din lipsa curajului, din cauza celor din jur, niciodată nu vei avea succes, pentru că fiecare lecție care nu este învățată până la sfîrșit lasă un gol pe interior, întrebări și regrete. Pentru tot ce este important în această viață se luptă, se trece peste reguli, deoarece ținând cont de niște norme sociale nu vei ajunge niciodată acolo unde dorești. Trebuie să ai propriile principii și să nu cedezi. Trebuie să crezi, să iubești și să trăiești așa cum simți tu.

Pentru tot ceea ce este important în această viață trebuie să lupți. Pentru fericire. Pentru dragoste. Pentru vis. Până la urmă… – citat cu autor anonim