Pentru ca bărbatul iubit să rămână alături de tine, este important să simtă aceste lucruri

E nevoie de asumare pentru continuitate. E nevoie de empatie pentru apropiere. Doi oameni care și-au împletit poveștile vor trăi fericiți împreună, însă numai dacă vor conștientiza în fiecare zi valoarea acestei conexiuni.

Un bărbat va iubi necondiționat o femeie, însă nu doar iubirea sa îl va motiva să rămână alături. E nevoie de mai mult decât atât pentru a înțelege un om și a-l provoca să lupte alături de tine. Pentru el este important să simtă aceste lucruri.

1. Respect

Sunt femei profitoare, pentru care scopul final al relației nu este binele acesteia, ci interesul personal. Sunt femei care primesc plăcere din a umili partenerul, din a-l domina în toate. Dar unde va duce această atitudine? Bărbatul nu mai mai suporta și va pleca.

Respectul este esențial pentru a apropia partenerul. Nu dezvolți un comportament egoist, ci manifești o atitudine corectă, demnă. Fiind respectat, el va fi și motivat să muncească mai mult pentru binele relației, te va respecta la rândul său.

2. Ascultare

Nu e vorba despre supunere, ci despre înțelegerea partenerului. Ești dispusă să asculți, nu doar să auzi. Să afli ce se ascunde în sufletul său. Femeia care cu multă deschidere se interesează de povestea celuilalt, care vrea să-i afle trecutul, va primi iubire.

Este complicat să trăiești din interes alături de cineva. O poți face pentru un timp, dar până la urmă omul de alături își va da seama și va pleca. În schimb, empatia și bunătatea îți vor asigura fidelitatea acestui bărbat, ascultare reciprocă.

3. Dorință

Să vrei acest bărbat înseamnă să-i apreciezi calitățile sale de cuceritor, să-i confirmi efortul său în a te face fericită. La un bărbat va fi mereu activat acest instinct de vânător, mereu va căuta acea pasiune, acea conexiune emoțională cu o femeie.

4. Fidelitate

Poate că a fost trădat în trecut sau poate că acestea sunt principiile sale de viață. Pentru un bărbat este important să știe că poate avea încredere în femeia de alături, că nimic nu o va provoca să-l înșele. Înșelarea este sinonimă cu umilirea.

Cu anularea a tot ce a fost construit până în acel moment. Oferă-i omului de alături această stabilitate emoțională. Nu te vor ajuta promisiunile, ci comportamentul tău din fiecare zi. Convinge-l prin atitudinea ta că are rost să fie omul tău de încredere.

5. Admirație

Să-l privești cu admirație, știind că este omul tău. Să-i apreciezi efortul, gata oricând să pui umărul la binele comun. Să te lauzi cu acest bărbat, confirmându-i că ceea ce face este corect. Să te mândrești cu realizările lui.

6. Înțelegere

Poate că nu va fi de fiecare dată implicat, poate că va avea și momentele sale de supărare. Nu trebuie să devii atunci critică, să-l jignești și să-l umilești. Înțelegerea emoției celuilalt este o condiție pentru a putea depăși mult mau ușor momentele complicate.

7. Iubire

Din iubire te-ai apropiat de el. Iubirea te motivează în fiecare zi să rămâi. Simțind că este iubit, el va fi mândru că te are aproape. Atunci când ambii conștientizați ce aveți și ce puteți pierde, este mult mai greu să vă doboare ceva.

Nu forța omul de alături să rămână. Principala motivație trebuie să fie comportamentul și atitudinea ta. Implicarea ta. Iubirea ta.

© De Vorbă cu Tine