Pe tine nu te vreau azi sau mâine. Te vreau pentru toată viața

Pe tine te vreau alături pentru toată viața! Puternice cuvinte, nu-i așa? Unii nu au cui să le spună într-o viață de om, iar alții le folosesc ca pe o joacă pentru o eventuală cucerire de-o noapte. Ne jucăm cu vorbele și ne jucăm așa cu suflete de oameni îndrăgostiți. Până nu ne îndrăgostim la rândul nostru și primim aceeași lovitură în inimă. Profitori într-o zi și naivi în alta, suntem la fel de nefericiți. Și abia când devenim sinceri cu noi și cu oamenii dragi, înțelegem valoarea unui cuvânt, pe care atât de mult am vrea să-l extindem la veșnicie. Sau cel puțin să-l facem să dureze toată viața.

Cuvintele sunt ca prima țigară: știi că după ea vor urma altele și altele. În dragoste însă, sunt cuvinte care fac fum fără a se aprinde vreodată. Pentru că nimic serios nu e în spatele lor. Pentru că falși sunt cei care le spun. E ușor să te exprimi seducător și să captezi atenția altuia. Dar e atât de greu să transformi cuvintele în fapte și faptele să nu fie de ochii lumii. O reușesc doar cei care înainte de a vorbi simt și înainte de a simți sunt sinceri cu sufletul lor.

Și într-o dimineață te vei trezi și vei înțelege că e altfel. În dreapta ta va fi omul iubit și vei zâmbi știind că așa va fi și mâine, și în multe alte zile. Îi vei privi ochii și te vei întreba pe o clipă cum de a reușit să te schimbe atât de mult. Iubești. Îl iubești atât de mult pe acel om, iubești zilele și nopțile petrecute împreună, zâmbetul, fața, mâinile, vocea, caracterul, mofturile. Și atunci înțelegi că nimic nu se va schimba, orice s-ar întâmpla. Îi săruți cu grijă buzele și-i șoptești: „Pe tine nu te vreau azi sau mâine. Te vreau pentru toată viața”.

Foto: socializeaza.net