fb

Pe OMUL TĂU îl vei cunoaște într-o fracțiune de secundă

Nu toți au norocul să întâlnească pe omul cu care să se simtă liber. Nu toți au posibilitatea să-și împărtășească cuiva visurile, dorințele și secretele. Nu oricine ar putea să vorbească cu tine despre tine. Poate pentru că în această lume este greu să găsești Omul Tău.

Pe Omul Tău îl simți în câteva secunde. Nu ai nevoie de mult timp pentru a-l cunoaște și a-l iubi. Înțelegi că el este o parte din tine. Cu un străin poți să împarți o bucată de pâine, însă cu el poți duce și cele mai mari greutăți.

Să nu-ți fie frică să-ți dezvolți puterea pe care o ai în interior. Mereu trebuie să ai resurse proprii pentru a trece peste greutăți, să ai capacitatea de a lupta pentru ambii și să nu lași toate dificultățile pe umerii celui de alături. Pentru că într-o relație nu e vorba despre „tu și eu” e despre „noi” – în zilele cu soare, la prânz și în momentele tensionate.

Atât timp cât ambii mergeți ținându-vă de mână, nimic nu vă poate desparte.Încercați să fiți cât mai buni și nu pentru cei din jur, nu pentru oameni influenți, ci pentru voi înșivă – unul pentru altul. Pentru că omul pe care l-ai ales, pe care l-ai primit în casa ta, în care ai avut încredere încât ai decis să dormi lângă el cu brațele în jurul gâtului său, trebuie să fie cel mai important pentru tine. Pentru că EL e despre familie, casă și nu despre cei din jur. Înțelegi?

Nu contează – te căsătorești pentru prima dată sau a doua oară. Contează pe cine ai ales, fiindcă această decizie va influența sentimentele și emoțiile pe care le vei simți în viitor. Cu acest om va trebuie să treci peste multe încercări, să construiești o casă, să cânți și să plângi, să crești copii. Cu el nu doar te vei săruta, dar va trebui să-ți petreci părinții într-o altă lume. Nu va trebui să fii doar tu cu el, dar și el cu tine. Îți dai seama că este vorba despre responsabilitate?

Realizezi că este o temă mai serioasă și mai profundă decât conversațiile la o cafea? Nu renunța până nu-ți găsești Omul Tău. Lângă un astfel de om te simți în siguranță și dorești să-l săruți, să-l îmbrățișezi. El nu-ți va testa puterea, loialitatea și fidelitatea. Știe că ești un simplu om care are răni și cicatrici. Va avea grijă de tine la fel cum și tu vei avea grijă de el.

Source :

postila