Pe oamenii care lasă ceva frumos în urma lor și care ne ajută să evoluăm trebuie să-i păstrăm în viața noastră

De ce trebuie să-i iertăm pe cei care ne-au provocat durere? De ce uneori trebuie să le dăm o a doua șansă? Pentru că au fost zile în care au lăsat totul și ne-au ascultat durerile. Pentru că au fost dimineți în care ne-au surprins frumos. Pentru că ne-au susținut. Pentru că ne-au lăudat și ne-au văzut frumoși, deștepți, minunați. Pentru că nu au uitat să ne spună ,,bună dimineața” și ,,noapte bună.” Pentru că ne-au încurajat atunci când eram descurajați. Pentru că ne-au înțeles și ne-au permis să plângem pe umărul lor.

Pentru că au crezut în visul nostru și ne-au făcut zilele mai frumoase. Pentru că au crezut în noi. Pentru că ne-au făcut să zâmbim până la refuz. Pentru că ne-au cumpărat florile preferate, ne-au gătit mâncarea favorită. Pentru că ne-au oferit timpul lor. Pentru că au știut să vadă în noi ceea ce nu au vazut alții. Toți greșim, toți eșuăm, nu suntem perfecți. Din această cauză trebuie să fim iertători, înțelegători. Trebuie să le mulțumim pentru toate faptele frumoase pe care le-au făcut.

Nu trebuie să uităm de tot ce a fost bun, de îndată ce am fost supărați sau deranjați cu ceva. Pe oamenii care lasă ceva frumos în urma lor, care ne ajută să evoluăm trebuie să-i iertăm și să-i păstrăm în viața noastră. Pe cei care ne oferă doar lacrimi și durere, îi iertăm, dar lăsăm loc pentru alții mai buni care știu să ne iubească, să aprecieze efortul pe care îl facem, doar ca să-i vedem împliniți.

Cu drag, Mary!