Pe o femeie o reprezintă două lucruri: răbdarea, atunci când ea nu are nimic și coportamentul, atunci când ea are totul

Dacă vrei să știi ce reprezintă cu adevărat o femeie, fii alături de ea când nu are nimic sau când are totul. Pentru că atunci o vei găsi fără măști, vei înțelege ce se ascunde în sufletul ei și îți vei da seama dacă o iubești sau nu. Dacă vrei să nu fii surprins de comportamentul unei femei, vezi cum reacționează atunci când are totul. Când nimic nu-i lipsește. În momente de satisfacție femeia adevărată va mulțumi și va fi mulțumită cu ce are, iar cea cu interese va reproșa mai departe. Pentru că minciuna nu o poți ascunde o viață, dar sinceritatea se simte din prima.

Atunci când o femeie nu are nimic, când e momentul să o ia de la zero singură sau împreună cu omul ei, atunci îți dai seama ce așteptări poți avea de la ea. O femeie înțeleaptă va avea răbdare și va oferi încredere omului iubit. Va ști că e mult mai potrivit să susțină decât să plece la prima ocazie. Va dori să rămână alături și asta va face diferența. Pe când femeia care niciodată nu e satisfăcută, care știe numai să ceară și în schimb nu are ce oferi, alături de așa femeie nu vei găsi niciodată liniștea. Ea te va face să uiți de tine. Ea nu te va iubi.

Nu toate femeile sunt la fel. Unele vor avea curajul să lase un trecut și să o ia de la început alături de cineva. Altele vor avea tupeul să continue să ucidă bărbăția din cineva. Vor ofensa, vor ucide dragostea, își vor bate joc și vor arunca cu prima ocazie. Ele nu vor vedea în bărbați decât niște piese de schimb. De asta atât de mult contează să înțelegi cine este alături de tine. Contează să observi cum e acel om în momente de împlinire și cum e în momente de supărare. Contează să remarci răbdarea unei femei atunci când nu are nimic și comportamentul acesteia când are totul. Altfel riști să te trezești alături cu o străină. Altfel la ce bun mai iubești.

Pe o femeie o reprezintă două lucruri: răbdarea, atunci când ea nu are nimic și coportamentul, atunci când ea are totul. – citat cu autor naonim