Pe o femeie frumoasă o poți înlocui cu una și mai frumoasă. Pe femeia iubită nu o înlocuiești cu nimeni

Bărbații vor fi cu multe femei la viața lor, dar vor iubi atât de puține cât să le țină minte pe fiecare. Dintre femeile pe care le vor iubi, una singură le va fi jumătate. Fie pe câțiva ani, fie pe toată viața, dar jumătate. Restul vor fi femei frumoase, femei cu caracter, femei incredibil de sincere, dar atât.

De asta bărbaților le este ușor să schimbe o femeie frumoasă pe una și mai frumoasă. O femeie fără experiență pe una mai cu multe dorințe. O femeie rece pe una mai caldă. Sau invers. Vor repeta asta până la omul lor. Când îl vor găsi, se vor opri și vor iubi.

Bărbații mereu vor înlocui, pentru că vor dori să trăiască ceva nou: noi relații, noi femei, noi aventuri. E în sângele lor să fie vânători, mereu gata să prindă ce este mai frumos, mai special. Diferiți vor fi doar în fața femeii care le va trezi altceva decât anumite părți ale corpului.

Vor fi cei care au dorit dintotdeauna să fie: bărbați iubitori, gata să ajute, să susțină. Vor iubi. Vor ști că au dat de omul lor. Omul care nu ți-e indiferent și pentru care contezi la fel de mult. Omul pentru care trăiești ziua de azi mai frumos și speri la ziua de mâine mai mult ca oricând. Cel mai frumos compliment pentru o femeie sunt ochii unui bărbat îndrăgostit și pornirea lui să facă ce e mai bine pentru ei doi.

Pe o femeie frumoasă o poți înlocui cu una și mai frumoasă. Sau cu una mai dezghețată. Sau mai înțeleaptă. Dar cu cine poți înlocui pe femeia ta? Încearcă să cauți un om pe măsură printre milioanele de femei și vei înțelege că toate îți sunt străine. Că lumea asta a dragostei se împarte în două: omul tău și restul.

Că femei sunt multe, că nopți petrecute alături de ele sunt multe, că posibilități să le schimbi sunt la fel de multe. Doar că o dată, de două sau cel mult de câteva ori în viață ți-e dat să privești dincolo de mult și să vrei al tău. Bun, rău, al tău. Doar atunci iubești. Atunci te schimbi. Nu pentru ea, dar pentru cine poți fi alături de ea.

Pe o femeie frumoasă o poți înlocui cu una și mai frumoasă. Pe femeia iubită nu o înlocuiești cu nimeni. – citat cu autor anonim