Pe o femeie adevărată o cucerești pas cu pas, și nu la prima invitație în pat

Ai vrut să o surprinzi plăcut. Sau să o cucerești mai repede. I-ai cumpărat flori, ai luat o sticlă de vin, lumânări și două pahare noi. I-ai scris scurt: „Diseară aștept să te cunosc”. Ea a venit. A fost a ta, ai iubit-o, ai trăit momente pline de erotism. Apoi, când a vrut să-ți mai spună ceva, i-ai răspuns obosit: „S-o lăsăm pe altă dată, iubire. Bine?” Dar nu a fost bine. Dimineața, ea și-a luat geanta și a plecat. Ți-a scris după câteva ore, la fel de scurt: „Îmi pare rău, dar nu ne potrivim”. Ea nu a mai revenit niciodată. Atunci ai înțeles că de fapt nu ai cunoscut-o în niciun fel.

Și nu pentru că nu era femeia ta sau nu vă potriveați. Pur și simplu ea și-a dorit să fii altfel. Să o asculți, să o lași să-și spună povestea și apoi să fii gata să începeți povestea voastră. Ea a vrut să o cucerești frumos, elegant, nu grosolan, chemând-o cu prima ocazie în pat. Ea și-a dorit să arate altfel primul sărut. Să o seduci altfel. Să o păstrezi altfel.

Pe o femeie adevărată o cucerești zi de zi, gest după gest, chiar și o viață întreagă. Pentru că a cuceri înseamnă și a păstra, a avea grijă, a iubi sincer și a oferi încredere. A cuceri înseamnă a rămâne aproape de ea, fie că are nevoie de susținerea ta, fie că îi este dor de sărutul tău. O femeie adevărată știe ce vrea și pe cine vrea alături. Știe să facă diferența dintre relații de ocazie și relații de-o viață. Tu nu fă decât să o înțelegi. Să o cunoști. Să o iubești.

Foto: wisgoon.com