Pe ce deget își poartă femeia inelul, acea karmă și soartă își creează

Încă din cele mai veche timpuri femeile au obiceiul de a se împodobi cu bijuterii. Dar puține din ele știu: purtând o anumită bijuterie ne putem influența destinul, fie în mod pozitiv sau negativ.

Mâinile dreaptă și stângă sunt substanțial diferite. Prima este cea activă, masculină. Purtarea bijuteriilor pe această mână are drept consecință activarea anumitor sfere ale vieții. A doua este cea feminină, pasivă. Bijuteriile de pe această mână au ca funcție păzirea în fața energiilor negative.

Aici are importanță și natura metalului. Aurul activează energia, argintul – diminuează.

Are importanță și pe ce deget purtăm inelele.

Degetul mare simbolizează mintea, înțelepciunea. Degetul mare de la mâna dreaptă reprezintă logica și raționalitatea. Dacă simți că nu ai destul de dezvoltate aceste trăsături, atunci poartă pe acest deget un inel de aur cu o piatră roșie, portocalie sau galbenă.

Dacă, invers, nu mai vrei să fii atât de pragmatică, îmbracă pe acest deget un inel de argint cu o piatră de o culoare rece. Acest lucru îți va intensifica intuiția și spiritualitatea.

Degetul arătător exprimă puterea și forța. Din acest motiv, atunci când cineva își îndreaptă degetul spre noi ne simțim vulnerabili. Anume atunci ne aflăm expuși la un flux de energie a altei persoane.

Dacă o persoană te punctează cu degetul adresându-ți o ofensă, ea îți deteriorează aura și îți dezechilibrează starea de liniște.

Poartă pe degetul arătător un inel din argint. El va dizolva toată energia negativă din exterior, dar și te va împiedica să transmiți o stare de rău altora.

Aurul pe degetul arătător îți va permite să efectuezi o conexiune cu Divinitatea. Dacă vei ridica degetul spre cer și vei adresa o întrebare, răspunsul îți va veni ca o revelație.

Bijuteriile de pe degetul mijlociu pot condiționa multe surprize neprevăzute. Cei slabi vor deveni mai slabi, iar cei puternici își vor consolida forța, vor deveni mai rezistenți. Dacă nu te simți capabil să faci față unor provocări, este recomandat să eviți să porți inele pe acest deget.

Bijuteriile de pe inelar răspund de fericirea, succesul, iubirea și realizările tale în viață. Pentru a activa aceste sfere ale vieții neapărat trebuie să porți aur.

Pe ce deget ar trebui să porți inelul de logodnă: 

Inelul de logodnă de regulă se poartă pe inelarul mâinii drepte. Cele mai nobile sunt inelele din aur. Ele susțin energetic un mariaj, pe când cele din argint determină persoana să fie pasivă și egoistă.