Parabola sufletelor: te va ajuta să înțelegi care este cel mai important lucru în viață

Dacă te întrebi de unde apar atât de multe probleme în viața ta, citește această parabolă. Te va ajuta să înțelegi care este cel mai important lucru în viață.

Sufletele alegeau lecțiile pe care să le învețe în următoarea viață. La un moment dat s-a ridicat sufletul cel mai puternic și cel mai curajos:

– De data aceasta plec eu pe Pământ, vreau să învăț a ierta. Cine vrea să mă ajute?

Sufletele au răspuns, pline de compasiune și puțin speriate:

– Aceasta este una dintre cele mai dificile lecții… nu vei face față.  Vei suferi. Ne pare foarte rău pentru tine. Dar te putem ajuta.

Unul dintre suflete a continuat:

– Sunt pregătit să merg cu tine pe Pământ și să te ajut. Voi fi soțul tău, în familia noastră vor fi multe probleme din cauza mea, dar tu vei învăța să mă ierți.

Alt suflet a intervenit:

– Eu îți  pot fi unul dintre părinți. Îți voi dărui o copilărie grea. Apoi mă voi implica în viața ta, iar tu vei învăța să mă ierți.

– Iar eu voi șeful tău, mă voi comporta arogant față de tine și nu te voi aprecia, pentru a te învăța să ierți, a zis cel de-al treilea suflet.

Câteva suflete au fost și ele de acord să-l ajute pe sufletul curajos. Deci, fiecare suflet și-a ales lecția. Apoi, au gândit un plan al vieții și au coborât pe Pământ pentru a duce până la capăt misiunea.

Doar că atunci când se nasc, sufletele își pierd memoria. Cu toate acestea, puțini își dau seama că coincidențele nu sunt coincidențe. Iar fiecare persoană apare în viața noastră atunci când aveam cea mai mare nevoie de o lecție, pe care ne o poate oferi chiar ea.

Sursa :