Paharul cu apă – o tehnică psihologică care te va ajuta să-ți îndeplinește adevăratele tale dorințe

Autorul tehnicii paharului cu apă, Jose Silva, a devenit faimos în întreaga lume datorită dezvoltării unui complex de training-uri psihologice a căror “ingredient” principal era intuiția.

Tehnica paharului cu apă a lui Jose Silva: Algoritmul aplicării:

Scrieți pe o bucată de hârtie un gând.

De exemplu: “Sunt o persoană fermecătoare. Eu radiez farmec, dragoste. Sunt o ființă luminoasă. Eu atrag bărbații”.

Puneți pe această bucată de hârtie un pahar cu apă.

Frecați palmele, imaginați-vă că aveți între palme un cheag dens asemeni unui balon. Aceasta este energia dvs. Aranjați palmele pe părțile laterale ale paharului, fără să-l atingeți.

Repetați cu voce tare sau în sinea voastră, în mod conștient și cu convingere acest gând, închipuindu-vă sensul lui. Apoi beți apa. Faceți acest lucru dimineața, după trezire și seara înainte de culcare. Intenția dvs. se va realiza.

Această tehnică funcționează foarte puternic.

Formularea gândurilor

Desigur, puteți aplica orice gânduri. Formulați-le singură – despre lucrurile la care aspirați în mod special. De exemplu, dacă aveți deja o pereche, înlocuiți “Eu atrag …” cu “oamenii mă simpatizează” sau “am un aspect plăcut, arăt atrăgătoare și în fiecare zi tot mai bine și mai bine.” Veți fi foarte surprinsă să vedeți cât de repede reacționează realitatea.

Nu trebuie să folosiți expresia “NU”. Gândul trebuie să fie vivifiant. Și fără dorințe abstracte și cuvinte multe. Totul ar trebui să fie concis și îndreptat spre același scop.

Dacă aveți mai multe obiective, este de dorit ca pentru fiecare pahar de apă să aveți doar câte unul. De exemplu, astăzi lucrați cu un scop, mâine cu altul.

În cazul în care gândirea este orientată spre însănătoșire, apa devine vindecătoare – ea dobândește proprietățile medicamentului pentru boala pe care intenționați să o tratați. Originea apei sfințite este similară.

Bucata de hârtie are și ea propriile funcții

1. În primul rând, atunci când nu doar spuneți gândul, ci și îl scrieți, el capătă o putere suplimentară.

2. În al doilea rând, chiar și un singur cuvânt încleiat pe un recipient cu apă, încarcă apa cu informația conținută în acest cuvânt.

Experimentele au arătat că astfel de cuvinte ca “te iubesc”, “mulțumesc”, “bună ziua”, dau naștere unor fulgi de o frumusețe divină iar cuvintele negative – unor țurțuri hidoși. Un rol important îl joacă intenție omului care conștientizează cuvântul atunci când îl scrie și-l lipește de vas.

Energia mâinilor

Energia mâinilor crește și localizează intenția dvs., ducând la încărcarea rapidă și eficientă a apei. Informația înregistrată în apă se va răspândi în tot corpul și va orienta biocâmpul spre radierea intenției specificate.

Nu vă faceți griji dacă nu simțiți deocamdată cheagul de energie. Nu vă reușește acum – veți reuși după o săptămână de antrenament. Pe lângă asta, apa nici nu are nevoie de un impact puternic. Poate fi suficient să puneți paharul între palme pentru început.

Sursa :