Orice dragoste își are timpul său

Ți-e teamă că nu vei putea iubi niciodată? Vrei fericire și un om drag alături? Vrei dragoste? Vrei o familie, amintiri frumoase, dorințe împlinite? Vrei liniște? Vrei nebunie? Le vrei pe toate acum? Să știi că e imposibil. Fiecare dragoste și fiecare motiv de fericire își are timpul său și e păcat să crezi că dacă acum nu simți, nu vei simți niciodată și dacă acum nu iubești, nu vei mai putea iubi. Vei putea.

Iubiri mari sau iubiri mai mărunte, toate își au sensul și rostul lor în viața noastră. Nu întotdeauna iubirile mărunte trec neobservate și nu întotdeauna iubirile mari vin ultimele. Se întâmplă să iubești puternic la început, ca apoi să cauți mereu reflecția marii iubiri. Se întâmplă să te joci cu sentimentele altora și să înțelegi că de fapt te-ai jucat cu fericirea ta. Și până la urmă ai iubit nefericit. Și ai pierdut. Nu trebuie să faci o legătură anumită între dragoste și timp. Sunt iubiri care nu se supun timpului.

Toate vin la timpul potrivit. Iubiri, dezamăgiri, despărțiri, înțelegeri, împliniri. Toate apar și dispar după cum ne-a potrivit soarta cu așteptările noastre. Creăm șansa pentru o nouă iubire și apoi lăsăm lucrurile să meargă. Depășim starea limitată a unor sentimente. Ne depășim pe noi iubind. Înțelegem, până la urmă, că în timp putem ierta, putem avea încredere, putem păstra aproape sau putem îndepărta. Totul este în mâinile noastre. În inima noastră. În secundele noastre de dragoste.