Ori ești cu mine și uiți de restul, ori ești cu restul și uiți de mine

E simplă dragostea atunci când iubești simplu. Ți-am spus-o de atâtea ori și ți-o voi spune de fiecare dată când vei încerca să complici lucrurile. Să mă iei de mână, să-mi spui că totul va fi bine, să mă privești cu sinceritate – sunt suficiente moduri să lași deoparte alți oameni și alte amintiri și să fii alături. E cât te poate de clară dorința mea și să știi că voi face tot posibilul să gândesc la fel. Pentru că nu pot fi alături de tine și în tot acest timp să mă gândesc la alții. Dar tu?

Mi-ai spus că ai avut un trecut complicat. Am acceptat acest trecut. Mi-ai spus că încă ai amintiri care nu te lasă să dormi noaptea. Am acceptat și aceste amintiri. Dar nu voi accepta să te împart cu altele. Nu voi accepta să știu că omul de alături trăiește vieți paralele. Nu pot și nu vreau. Atunci riscăm să cădem pradă propriilor îndoieli. Riscăm să ne trezim doi străini care-și împart niște emoții.

Așa că alege. Alege să fii fericit cu mine sau sclavul trecutului tău. Alege între prezent și necunocut. Alege, așa cum eu am ales să fiu aproape, să împart cu tine zilele și nopțile și viața toată.

Ori ești cu mine și uiți de restul, ori ești cu restul și uiți de mine. – citat cu autor anonim