Opt mituri despre infidelitatea bărbaţilor pe care fiecare femeie trebuie să le cunoască

Există câteva mituri legate de infidelitate, care nu aduc decât neînțelegere între bărbat și femeie. E timpul să le cunoști și tu!

1. Femeia este monogamă, iar bărbatul este poligam.

Unul dintre cele mai ridicole mituri care ne vorbeşte, într-o manieră sexistă, despre faptul că bărbatul are dreptul la adulter, iar femeia nu.

2. Adevărata infidelitate este cea spirituală, nu cea trupească.

Această idee este confortabilă pentru cei care nu pot demonstra în realitate actul de infidelitate al partenerilor. Dar haideți să nu uităm că copiii nelegitimi nu se nasc dintr-un „adulter spiritual”, nu-i aşa?

3. Dacă sunt îndrăgostit de amantă, nu se consideră a fi infidelitate.

Deci, dacă simți că te îndrăgosteşti de sursa ta de infidelitate, înseamnă că nu faci nimic greşit. Un mit care pune într-o lumină proastă partenera. Ea nu este obligată să te înțeleagă în acest caz şi să fie fericită prntru că tu te simți bine.

4. Nici nu am primit plăcere, a fost doar un experiment.

Ai trecut printr-o experiență nu atât de plăcută pe cât te aşteptai. Acea femeie te-a ajutat să înțelegi că-ți iubeşti cel mai mult soția. Un mit inventat pentru a-ți motiva gestul, nimic mai mult.

5. Răzbunarea ca justificare, cu motto-ul: „Ea m-a provocat”.

Dacă partenera s-a transformat în genul de femeie care te bate la cap cu gelozia ei 24/24, decizi să te răzbuni. Ignori actul de infidelitate în sine, ceea ce este o prostie.

6. Am făcut-o pentru că îmi era frică.

O iubeşti atât de mult pe soţia ta, încât nu ai putea supravieţui dacă ea te-ar înşela. De aia decizi să o înșeli tu primul, ca să nu suferi atât de mult când te va înşela ea. Genial argument, nu? Și nesocotit!

7. Adulterul distruge căsnicia.

Crezi că rivalitatea dintre soţie şi amantă o să vă întărească în mod considerabil mariajul. Este un mit inventat de un bărbat căzut în capcană? Sigur!

8. Două femei – plăcere dublă.

O iluzie creată în capul bărbatului care a depășit orice limite. Mai bine opreşte jocul cât nu e târziu.

Dacă omul de lângă tine a înșelat, nici unul din aceste mituri nu-i poate argumenta gestul. După o discuție sinceră, e momentul să iei o decizie!