– Omul tău se va întoarce, chiar și după o ceartă puternică – Omul meu nu va pleca

Pe omul drag îl cunoști cu adevărat în doă cazuri: când sunteți fericiți și când vă certați. Pentru că în momente de fericire el îți va arăta dacă vrea să împartă cu tine starea asta și în momente de ceartă vei înțelege dacă vrea să rezolve problema. Indiferența, lipsa de implicare și fuga de responsabilitate sunt invers proporționale cu dragostea și atitudinea corectă. De asta multe relații cad: fie doar unul dintre ei este fericit, fie doar unul vrea să îndrepte lucrurile.

Nu, nu accepți omul după ce a plecat în el mai nepotrivit moment. Nu revii la starea de dinainte, de parcă nimic nu a fost, știind că totuși a fost ceva: te-ai dezamăgit. Iar dezamăgirea uneori e mai groaznică ca furia sau nemulțumirea. Nu trebuia să iasă pe ușa din spate și să îți reproșeze că nu l-ai oprit, pe când un bărbat corect ar fi rămas și ar fi găsit soluții alături de tine. Pentru cî până la urmă asta face diferența dintre o relație sănătoasă și una bazată doar pe emoții plăcut. Nu întotdeauna ești fericit, cum nu întotdeauna ai probleme. Dar când le ai, nu dai înapoi.

Încrederea de asta și e încredere, se demonstrează. Iubirea de asta și e iubire, se simte. Ca și responsabilitatea: o vezi prin fapte concrete. Oamenii fericiți diferă de cei nefericiți prin felul de a rămâne împreună și în momente mai tensionate. Primii înțeleg, ceilalți reproșează. Primii caută soluții, ceilalți fug. Dispar. Cum vă veți simți când unul dintre voi va pleca când va dori și va reveni, tot când va dori? De asta mai bine recunoaște-ți greșeala sau aceptă greșeala celuilalt, certați-vă cât mai puțin și împăcați-vă cât mai rapid. Pentru că doar așa dragostea dintre voi va dura mai mult decât o vară.

– Omul tău se va întoarce, chiar și după o ceartă puternică – Omul meu nu va pleca.