Omul pe care îl iubești să fie și la mii de kilometri distanță, poate fi atât de aproape dacă e în inima ta

Nu distanța desparte doi oameni, dar refuzul lor de a iubi indiferent de orice. Dacă ți-a plăcut de cineva, dacă l-ai apropiat de sufletul tău și l-ai făcut cel mai important om din viața ta, nu contează apoi dacă e lângă tine sau la mii de kilometri distanță. El oricum va fi cu tine, mereu. El îți va face diminețile frumoase, zilele importante și serile atât de magice, pentru că îți va inspira aceeași încredere, pasiune, speranță. Pentru că îl vei avea în inimă. Iar ce este în inimă rămâne acolo pentru totdeauna.

Omul pe care îl iubești, îl iubești și atât. Nu cauți motive, pretexte, variații de sentiment. Știi că el te face fericită și doar acolo, lângă îmbrățișarea lui vei fi bine. Alături de tine sau departe, tu vei avea îmbrățișarea asta. O vei trăi real sau imaginar, dar o vei trăi. Vei percepe distanța ca un element temporar și fără influență pentur dragostea voastră. Veți construi la fel de mult. Veți adăuga înțelegere și susținere la relația voastră. Și ea va fi mai puternică cu fiecare zi.

Există un singur moment care desparte sau care apropie oamenii: momentul în care înțelegi că iubești pe omul tău sau nu-l iubești. Din acea fracțiune de secundă totul devine firesc. Lași deoparte pretextele mărunte gen dinstanță, nepotrivire. Iubești și atât. Sau nu iubești. Pe omul care e în inima ta mereu îl vei avea aproape. Găsiți mijloace, vă înțelegeți, vă potriviți. Un sunet e suficient ca să reaprinzi o pasiune, un mesaj e de ajuns ca să îți dai seama că totul e la fel de puternic. Restul e deja poveste.

Omul pe care îl iubești să fie și la mii de kilometri distanță, poate fi atât de aproape dacă e în inima ta.