fb

Omenirea a obosit de sex. Ajunge atâta carne goală

Se pare că acesta este cel mai grav secret al civilizației contemporane. Puțini ar fi în stare să recunoască: „Ajunge atâta carne goală. Nu vreau să șterg în fiecare zi praful de pe cearșafuri străine. Și în ziua care vine tot nu vreau. Nu îmi mai este interesant să privesc femei de pe care nu poți să dai jos mai nimic. Am multe alte interese și dorințe. În ziua de azi cel care ar spune asta cel puțin va fi acuzat de discriminare sau i se va spune că este impotent. De asta și nimeni nu spune nimic.

Cu mine e totul în regulă. Și cu încrederea, și cu orientarea sexuală, și cu familia. Nu sunt maniac. Îmi iubesc soția și nu doar ca mamă a copiilor mei. Pot să privesc o femeie ce merge pe stradă și să spun că e frumoasă, mai ales dacă silueta nu este singurul lucru cu care se poate evidenția acea femeie. Uneori merg în deplasări, unde nu există internet, televizor și unde nu sunt nici femei. Și atunci îmi iau doza de libertate. Partea interesantă e că în acele momente nu simt nici o necesitate fiziologică.

Odată am ajuns la un spital de psihiatrie și am avut o discuție cu un doctor. Acest spital trebuia să-și împartă spațiul cu o mănăstire, de asta discuția a mers în această direcție: e o normalitate acest lucru sau o deviere? Răspunsul doctorului a fost departe de  lucrurile bisericești. El mi-a spus următoarele: necesitatea umană din punct de vedere sexual este prea mare în zilele de azi. Acea normă pe care o oferă sistemul informațional e firească bolnavilor. Mai mult, necesitatea puternică de a face sex este remarcată la majoritatea pacienților spitalelor de psihiatrie.

După această discuție nu am încetat să navighez pe internet, în schimb am început să analizez rolul îngredientului sexual în produsul informațional pe care îl consumăm și cum asta ne afectează comportamentul. Și am înțeles că noi toți trăim dominați de un regim dictatorial: e vorba de dictatura sânilor mari, dictatura picioarelor lungi și a sexului de scurtă durată.

Dacă cineva vrea să ne vândă un produs de care nu avem nevoie, acesta va posta pe panoul publicitar femei pe jumătate goale, care ne vor îndemna să alergăm imediat la magazin. Și noi alergăm. Dacă cel puțin o dată în lună nu scoți chiloții de pe o femeie, înseamnă că ești nesănătos sau nu ești bărbat. Ne fac să înțelegem asta și noi înțelegem.

Acum încercați să vorbiți cu un doctor cu experiență. El vă va explica că tendința organismului uman de a se abține – e o constatare medicală. Bărbații cu un aspect fizic frumos nu doresc atât de mult să ajungă neapărat în patul cuiva. Un bărbat puternic și împlinit nu face din sex o chestiune obligatorie, nu devine robul sexului. El e stăpân pe instinctele sale, știe ce dorește, când dorește și cu cine. Și doar un om slab își dă frâu liber instinctului. La așa fel de bărbați ochii li se prind de la o fustă și două picioare. Rezultatul unui asemenea comportament: degradarea.

Cineva spunea aceste cuvinte minunate: „Organismul bărbatului are un organ care mereu este flămând atunci când vrei să-l satisfaci și mereu e satisfăcut, dacă e ținut înfometat.”

E timpul să fii bărbat. Cu adevărat.

via: cluber.com