Oferă-i mai multă libertate, atunci el te va iubi și mai puternic

Ai pe cineva în viața ta. E cineva pe care l-ai așteptat foarte mult timp și pe care îl iubești cu toată ființa ta. Îl iubești atât de mult, încât nu îl lași să respire liber.

Îi controlezi fiecare pas și vrei să faci parte din  toate domeniile vieții sale. Oprește-te! Crezi că acest lucru este normal? Un astfel de control îți omoară relația încetul cu încetul.

Te faci vinovată de restricționarea conștientă a partenerului tău. Iată câteva motive pentru care ar trebui să îi oferi iubitului tău mai multă libertate și de ce această libertate îl va face să te iubească și mai mult. 

1. Respectă-i obiectivele și visele

Dacă iubitul tău te iubește mult și face tot ce îi ceri, el va ajunge să joace rolul iubitului, al tatălui, al fratelui și al cățelușului ascultător, toate întrupate într-unul singur. Așa îl vei face să uite de propriile vise și obiective.

Dar cel mai rău este că, după 5 sau 10 ani, el te va urî pentru asta și te va învinovăți pentru faptul că i-ai furat toate visele. Nu! Oprește-te! Respectă-i visele și obiectivele și acordă-i timp iubitului tău pentru a-și realiza toate dorințele și scopurile. 

2. Vrea să se căsătorească cu tine

Vrei să auzi o  cerere în căsătorie? Vrei să te căsătorești cu el? Atunci oferă-i libertate. Dacă te-a ales atunci nu va pleca. Bărbații se sperie de femeile obsesive.

Dacă vă întâlniți de mai mult timp și el încă nu ți-a făcut cererea în căsătorie, înseamnă că motivul poate fi în comportamentul tău. S-ar putea să îi fie frică să locuiască sub același acoperiș cu o soție atât de obsedantă. 

3. Îi va fi dor de tine

Dacă suni și îi scrii iubitului la fiecare 10 minute, el se va plictisi mult mai devreme decât crezi. Lasă-l în pace măcar câteva ore. Nu îi scrie și nu îl suna. Îi vei lipsi atât de mult, că până la urmă el te va suna sau îți va scrie.

4. Îți va fi recunoscător

În ciuda faptului că vă iubiți foarte mult, pauzele scurte sunt foarte importante pentru menținerea unei relații sănătoase. Lumea lui nu ar trebui să se învârtă numai în jurul tău sau lumea ta numai în jurul lui.

Petreceți timp fiecare cu prietenii săi. Dacă el este o persoană introvertită și are nevoie să fie puțin timp cu sine însuși, trebuie să îl înțelegi. El îți va fi recunoscător pentru acest lucru și te va iubi și mai mult. 

Să nu îți fie frică! Libertatea nu provoacă pierderea unui partener. Dacă vrei să ai o relație sănătoasă și frumoasă, scapă de obsesia ta și oferă-i iubitului tău libertate. El tot are propria viață.

Sursa :