fb

Oboseala are puteri tămăduitoare: nu te grăbi să renunți la ea!

Oboseala unei persoane este o stare distinctă. Nu te grăbi să renunți la ea, deoarece ea păstrează multă informație despre tine. În unele contexte, oboseala poate fi folosită chiar și în scop terapeutic.

Ai parcurs un drum lung și extenuant de la stele până pe Pământ. Apleacă-ți capul în fața propriei oboseli și încetează să mai lupți împotriva ei.

Ea nu te sabotează în acțiunile tale, ea îți semnalizează că trebuie să faci o pauză. Ea acționează doar în favoarea ta.

Nu este nimic rușinos în a recunoaște că nu mai ai puteri să mergi înainte. Și celor mai curajoși și puternici oameni le este recomandată o relaxare.

Odihna este necesară ca să acumulezi noi forțe care o să te ajute să perseverezi în viitor. Când va fi necesar să parcurgi un drum lung vei avea nevoie de toate resursele tale.

Ia loc lângă foc. Lasă corpul tău să se scufunde într-o liniște totală. Nu te gândi la ziua de mâine și lasă căldura nopții să te acopere.

Stresul este nociv. El te distruge din interior. Întinde-te și simte doar prezența ta în lume, fără a te lăsa copleșită de problemele cotidiene.

Fiecare aventură măreață se întâmplă cu pace în suflet. Oboseala ta este de o frumusețe rară și are o putere tămăduitoare. Trebuie doar să te lași în voia ei.