Oare de ce nu ai putut atunci să-mi spui: ,,nu te deprinde cu mine, nu e pentru totdeauna”

Bunul meu. A trecut atât de mult timp de când am fost fericiți ultima dată, că nu mai știu dacă asta a fost adevărat sau nu. Atunci eram sigură. Atunci eram gata să jur că e pentru toată viața. Pentru că tot atunci tu mi-ai promis că așa și este. Oare de ce nu mi-ai spus adevărul?

Iar adevărul e simplu. Ne-am simțit bine, ai petrecut cu mine momente frumoase, ai făcut câteva complimente, ai oferit câteva flori, am băut câteva pahare cu vin, ne-am plimbat pe câteva cărări, am îndeplinit câteva visuri și… cam atât. Pentru tine dragostea noastră nu a fost un ,,proiect” de lungă durată și atunci doar tu știai asta. Dar mi-ai ascuns acest lucru iar eu, credulă și naivă, am început să iubesc așa cum numai o dată în viață poți iubi. Până când m-am ars și-am suferit.

De ce nu ai spus atunci că nu vrei să-mi fii alături și-ntro altă dimineață? Aș fi acceptat, m-aș fi distrat de minune alături de tine, aș fi primit plăcere de la momentele astea, dar după aș fi plecat simplu, să caut ceva mai serios. De ce nu mi-ai sugerat să mă las de iubit și să mă apuc de trăit clipa? Aș fi trăit-o, crede-mă. Dar nu, eu gândeam să mă implic total, să te iubesc mâine și mai mult, să las din visurile mele ca să fii tu. De ce ai fost ca toți ceilalți, pe când eu te-am iubit ca pe nimeni altul? De ce sunt sigură că niciodată nu voi primi răspuns la întrebările astea?

Oare de ce nu ai putut atunci să-mi spui: ,,nu te deprinde cu mine, nu e pentru totdeauna.” – citat cu autor anonim.

Foto: cavemansound.com