Oamenilor cărora le place să vorbească despre bolile lor, se îmbolnăvesc și mai mult

Cuvintele au o foarte mare putere. Gândurile, la fel. Când ne schimbăm gândurile, ele la rândul lor ne vor schimba viața.
Metodele de creștere a conștientizării care conduc automat la experiențe de viață mai bune, la o viață mai sănătoasă, oferă un sentimente de securitate și control asupra propriului viitor, dar și asupra celorlalți.

Știința a dovedit existența unei legături directe dintre cuvinte și aparatul genetic uman. Omul de știință rus și doctorul în științe medicale Petr Gariaev a dezvoltat o direcție complet nouă a geneticii undelor cuantice, care constă în influența vorbirii asupra aparatului genetic uman.

El primește rezultate fenomenale în vindecarea unor afecțiuni grave, inclusiv a celor considerate incurabile. Gariaev ne spune că ADN-ul la nivelul său molecular emite câmpuri acustice și electromagnetice. Noi, oamenii, am învățat să procesăm spectrele de unde radio ale ADN și spectrele de unde radio ale vorbirii umane.

Iată câteva cuvinte care ar trebui abandonate și înlocuite cu altele:

– boala – stare;

– moartea – plecare;

– problemă – întrebare;

– accident, furt, bătaie, scandal, catastrofă – eveniment, situație;

– decedat – plecat.

Iată ce spune academicianul Gariaev

„În ultima vreme, mi-e teamă să mă aflu printre oameni. Din toate părțile se aud doar înjurături, de parcă oamenii s-au dezvățat să vorbească în limba lor. Ooamenii de știință explică că jurămintele explodează în aparatul genetic uman, în urma cărora apar mutații și care, generație după generație duc la degradare”.

Cercetătorii au inventat un aparat care traduce cuvintele umane în unde electromagnetice. Atunci când omul înjură fără încetare, cromozomii lui se rup, genele își schimbă locul. Ca urmare, ADN -ul începe să dezvolte programe nenaturale. Acesta este modul în care programul este transmis treptat descendenților.

Înjurăturile provoacă un efect mutagen, similar cu cel care oferă o radiație cu o putere mare de roentgeni. Astfel, de fiecare dată când ne aflăm într-o situație când trebuie să folosim cuvinte negative, să încercăm să le înlocuim cu alt cuvânt.

La început probabil nu ne vom simți confortabil, dar este absolut necesar. Iată un exemplu: Urmărește momentul din discurs când spui un cuvânt negativ. După încheierea conversației, scrie această situație pe o hârtie. Scrie expresia pe care ai folosit-o și transform-o în alt cuvânt pozitiv. Fă acest lucru de câteva ori pentru a consolida obiceiul în subconștientul tău.

Urmărește cuvintele rostite cu mintea. Scrie totul pe hârtie. Creează o listă de cuvinte negative pe care le folosești cel mai des, chiar fără să observi. Alături de cuvântul cu conotație negativă scrie cuvântul pozitiv sau neutru pe care să-l poți folosi în schimb.

Folosește cât mai multe cuvinte pozitive, în spatele cărora există vibrații pure. Acestea sunt cuvintele ușoare, subtile, de care fiecare dintre noi are nevoie pentru a se încadra în această lume. Încorporează în mod conștient cuvinte sublime, vibraționale atât în vorbirea ta, cât și în mintea ta. Vei vedea cum schimbările pozitive nu vor întârzia să apară.