Oamenii vor gândi discursuri întregi ca să-și motiveze greșelile. Și asta în loc să spună un simplu “iartă-mă”

Oamenii complică lucrurile până la absurd și apoi tot ei regretă că au făcut una sau alta. Oamenii fac greșeli și apoi se dau în spectacol, prezentând argumente și dovezi de umplutură. Oamenii iubesc condiționat și asta e marea lor problemă. Oamenii uită că un “te iubesc” sau un “iartă-mă” ar schimba totul. Ei sunt naivi când cred că ar putea trece prea ușor de alți oameni, care odată însemnau totul. Oamenii pleacă prea repede și uită prea repede.

Nu e greu să te prefaci și să înșeli un om drag. Greu e să refaci după asta un sentiment pur. Greu e să apari în fața celuilalt și să încerci să îi explici gestul. Atunci vei fi diferit sau vei fi ca restul. Dacă o vei iubi, vei implora să te ierte. Dacă vei dori doar să ieși tu cel corect, vei veni cu argumente de doi bani. Vei înșela mai departe, spunând minciuni. Și vei uita cine e omul din fața ta.

Sunt o mulțime de falși și impostori în dragoste. Sunt lași și ipocriți. Sunt nemernici și lingușitori. De ei să te ferești cel mai mult. Ei nu vor încerca niciodată să vrea să păstreze o relație și un om drag. Ei mai curând vor depăși un moment de sinceritate, îl vor acoperi cu un zâmbet fals și un gest disperat. Oameni sunt diferiți și diferită trebuie să fii și tu alături de ei. Nu te consuma pentru nimeni și nu fi rece alături de cei care sunt totul.

Oamenii vor gândi discursuri întregi ca să-și motiveze greșelile. Și asta în loc să spună un simplu “iartă-mă”.