Oamenii se schimbă nu atunci când cineva îi iubește, dar atunci când ei încep să iubească cu adevărat

Nu te schimbi din dragostea cuiva, dar de dragul cuiva. Atunci când iubești și ești gata să faci orice pentru celălalt. Atunci când dorințele lui sunt și dorințele tale, iar visurile lui devin și realitatea ta. Când ai merge și la capătul lumii pentru omul drag și nu ți-ar păsa de restul oamenilor. Pentru că vei iubi mai mult decât vei ai crezut că poți. Pentru că îți va păsa. Atunci fără să vrei vei deveni alt om.

De dragul femeii iubite el a renunțat la imaginea de băiat rău și a început să-i deschidă ușa la mașină. De dragul bărbatului iubit ea a încetat să fie femeie cu fițe și a dorit să-l asculte mai mult, să-i simtă îmbrățișarea și sărutul dulce. De dragul sufletului lor pereche, el a cedat sau ea a înțeles, ceea ce nu au făcut până atunci. Așa s-au schimbat. Așa și-au modelat viața și lumea după lumea celuilalt. Pentru că iubeau.

Dragostea schimbă oamenii, cât de împotrivă nu ar fi unii. Te schimbă spre bine, când ți se răspunde cu aceeași intensitate și te transformă într-un om singuratec, când ești respins. Dragostea adevărată mereu te obligă să fii mai bun, să fi la nivelul așteptărilor celuilalt. Și nu pentru că îți cere, dar pentru că așa vrei tu. Vrei să fii cel mai bun, cel mai potrivit, vrei să fii omul ei. Dragostea te face să evoluezi, să vezi și parte cealaltă a lucrurilor, să te regăsești în dorințele și așteptările celuilalt. De aia când iubești, trăiești. În rest exiști.

Oamenii se schimbă nu atunci când cineva îi iubește, dar atunci când ei încep să iubească cu adevărat.