Oamenii predestinați să fie împreună – vor fi împreună, indiferent de orice

Relațiile personale mereu sunt caracterizate de o mare imprevizibilitate. Uneori, ne putem regăsi într-o relație chiar dacă până mai ieri nici nu voiam acest lucru. Alți oameni pierd o mulțime de timp în căutarea sufletului – pereche. Nu trebuie să ne mirăm dacă ale noastre căutări nu vor duce nicăieri, dar vom găsi dragostea acolo unde nici nu am căutat-o.

Soarta privește cu ochi buni apropierea noastră de un om drag, de aceea nici nu trebuie să ne facem griji. Singurul lucru de care avem nevoie este să nu pierdem oportunitățile de a găsi iubirea adevărată atunci când ele ni se oferă. Într-o zi, putem să ne aflăm într-o mulțime de oameni, dar să întâlnim privirea cuiva și să înțelegem că el este alesul.

Sau poate că vom fi prezentați unei persoane pe care am mai văzut-o înainte doar de câteva ori, dar între noi începe să alunece scânteia iubirii, care se va transforma într-o flacără de dragoste. Aceasta nu va fi o simplă dragoste, dar ceva minunat, intens, ceva ce nu am mai trăit până acum și chiar ni se părea imposibil.

Soarta ne reunește cu cel predestinat nouă, chiar dacă ambii nu credem în aceste lucruri. Totul în această nouă relație se potrivește, ca piesele dintr-un puzzle. Mulți oameni cred că ei își creează soarta cu propriile mâini și forțe și că această soartă depinde în totalitate de deciziile pe care le luăm.

Unii cred că avem control total asupra a tot ce se întâmplă în viața noastră și absolut toate lucrurile bune care ni se întâmplă sunt rezultatul propriilor acțiuni. Cred dă atunci când vom depune suficient efort, vom putea înclina cântarul în favoarea noastră. Că singurul mod în care putem lăsa iubirea să intre în viața noastră este doar dacă noi o lăsăm.

Începem să credem că putem să ne schimbăm stilul de viață pentru a atrage persoanele care ne plac. Credem că dacă vom călători mai mult și întâlnim cât mai multe persoane, cresc șansele ca mai devreme sau mai târziu să întâlnim marea dragoste. Devenim vulnerabili.

Începem să ne convingem pe noi înșine că nu trebuie să ne fie frică de eșecuri, că trebuie să mergem mai departe, indiferent de situație. Credem că pentru a găsi dragostea trebuie să depunem un efort uriaș, pentru că iubirea nu este deloc ușoară și simplă.

Dar atunci când întâlnim pe cineva și între noi a fost o scânteie a iubirii, ambii o simțim profund și adevărat și înțelegem că nu ar trebui ratată această scânteie. Am fost deja în relații, aparent cunoaștem totul despre dragoste. Dar atunci când întâlnim această persoană, înțelegem că acum totul este diferit de ce am trăit până acum.

Știm că este ceva special între noi.

Ceva ce trebuie să dezvoltăm și să păstrăm cu orice preț. Toate fostele noastre relații nu sunt decât niște lumânări care abia ard în comparație cu acest soare luminos care a apărut în viața noastră. Ne simțim atât de bine împreună, încât ne pierdem unul în celălalt.

Trecerea unei relații la etapa următoare este foarte dificilă și fragilă și știm că nu putem face ceva greșit pentru a o pierde. Nu avem voie! De parcă ar trece un fior rece prin noi doar la gândul că s-ar putea să pierdem această persoană. Dar orice relație nu poate avea doar fericire în ea. Mai există și capcane, momente de încercare.

Indiferent de cât de mult iubim, ne putem îndepărta unul de celălalt. Nu este un lucru rău, dar trebuie să fim încrezători în cel de lângă noi, să fim puternici să trecem peste toate încercările.

Dacă suntem predestinați să fim împreună, vom fi, oricâte piedici am întâmpina în calea noastră. Dacă vrem cu adevărat să fim cu cineva, cu siguranță că vom găsi o modalitate pentru a reuși. Dacă soarta este pentru ca noi doi să fim împreună, nu avem ce face. Vom fi împreună!