Oamenii de știință au descoperit că blestemele, insultele și alte cuvinte negative îți pot modifica codul genetic

Oamenii de știință au ajuns la o concluzie uimitoare: ADN-ul se poate modifica în dependență de ceea ce spune și gândește o persoană.

Un simplu cuvânt sau o imagine îți pot influența prin intermediul unui flux energetic viața. Cuvintele  citite sau audiate și imaginile vizualizate pot avea un efect negativ sau pozitiv, în conformitate cu un context social sau cultural.

De exemplu, rugăciunea poate exercita o acțiune tămăduitoare. Ea catalizează rezervele de energie din gene care nu au fost anterior, pentru ca sistemul imun să se împotrivească cu toată forța unei boli. Prin rugăciuni, persoanele cărora medicii nu le dădeau speranță, au revenit la un mod normal de viață.

Pe de altă parte, blestemele distrug căile de transmitere ale fluxului energetic, astfel împiedică dezvoltarea adecvată a organismului. Cuvintele cu un mesaj negativ sunt capabile să te lipsească de voință, sănătate, iar în cazul extreme, te pot omorî.

Genele sunt sensibile față de ceea ce se întâmplă în afara corpului. Experimente organizate de oameni de știință au arătat că prin cuvinte și imagini putem să manipulăm reacțiile unui om.

Ei au creat un aparat care traduce limbajul uman în valuri electromagnetice, care modifică codul nostru genetic. Redirecționând acele valuri, ei au au obținut mici transformări în comportamentul uman.

Cercetările efectuate pe plante au arătat că cele asupra cărora s-a efectuat o presiune negativă au murit, iar cele care au supraviețuit s-au dezvoltat anormal.

Nu contează în ce mod se îndeplinește o influență dăunătoare. Cuvintele pot fi țipate sau șoptite, sau să fie vocalizate de abia auzinduse. Intensitatea nu are importanță, odată ce deja există o intenție negativă.

Cei care știu acest adevăr vor încerca să te controleze. Dacă vor observa că ai tentative în a arăta putere, dar ești nesigur, ei vor încerca sa te suprime și sa te facă slab și dependent de substanțele narcotice sau alcool. În cazul în care nu vei ști să te aperi nu te vei putea împotrivi. De aceea trebuie să îți educi emoțiile, să îți solidifici eul.

Prin influență pozitivă poți să îți ridici nivelul încrederii în sine și să dobândești succes prin simplul fapt că te-ai programat genetic să nu cedezi obstacolelor. Carisma ta va crește drastic în dimensiuni dacă îți vei forma o imagine de sine favorabilă.

Viața ta va deveni una fericită dacă te vei gândi și vei vorbi despre visurile pe care le ai.

Sursa :