Oamenii de știință au demonstrat: bărbații se îndrăgostesc de femeia care deține această trăsătură

Majoritatea femeilor își pun întrebarea: ce femei preferă bărbații? Pe cele care se machiază și poartă pantofi cu toc? Sau își doresc alături femei sensibile? În realitate, există o trăsătură importantă care face femeia irezistibilă.

Cercetările au ajuns toate la concluzia că toți bărbații se îndrăgostesc de… fericire. Te șochează acest fapt? Nu ar trebui. Este straniu că o persoană fericită devine atrăgătoare? O femeie care emană lumină și energie pozitivă transmite mesajul că oricine poate fi fericit alături de ea.

Suntem ființe egoiste. De aceea, atunci când ne alegem partenerul ținem cont în primul rând propriile necesități. Când vedem o persoană fericită, la nivel de subconștient considerăm că alături de ea inevitabil vom deveni și noi fericiți.

Desigur, fericirea este un concept abstract, dar poți fi sigur că fiecare persoană fericită posedă aceste trăsături:

1. Nu te presează cu probleme și griji

Alături de ea simți un sentiment de calmitate. Ea nu se întristează fără motiv și nu se plânge pe întreaga lume. Ea se simte bine oricând și oriunde.

2. Zâmbește foarte des

Psihologii au organizat un experiment interesant pe acest subiect. Participanților le-au fost arătate mai multe fotografii. Unele erau a unor persoane care zâmbeau, iar altele a unor persoane care aveau o mimică serioasă. Apoi i-au întrebat care dintre persoanele din poze le par mai simpatice. Cum ți-ai fi putut da seama, majoritatea au ales fotografiile în care oamenii zâmbeau, chiar dacă persoanele care nu au zâmbit în poze aveau obiectiv un fizic mai atrăgător.

3. Are o atitudine bună față de oameni

A fost angajată o persoană nouă la tine la serviciu și îți pare cam stranie. Cineva are o tentativă să facă cunoștință cu tine? Îți pare că este urât. Cât de des atribuim oamenilor o etichetă negativă, fără să ne dăm seama. De aceea trebuie să prețuim cu adevărat persoanele care au o atitudine pozitivă față de viață.

4. Știe să vorbească și despre alte lucruri, nu numai despre sine

Despre lucrurile care îți plac sau nu se poate afla nu doar din mediul online. Însă dacă vei comunica cu o persoană, vei putea să o faci să zâmbească, să îi ridici dispoziția? Asta este important.

5. Vede părțile bune acolo unde alții le văd doar pe cele rele

Afară este o vreme rea? Toți văd asta. De ce să te concentrezi pe lucrurile negative, când poți să vorbești despre lucrurile care te fac să te simți bine?

Să ne imaginăm că un bărbat a invitat două fete la unul și același film. Filmul însă nu a fost prea reușit. Prima fată a spus că filmul a fost foarte plictisitor și îi pare rău că a pierdut timpul pe el, iar a doua spune că filmul nu a fost prea reușit dar seara mai poate fi salvată cu o prăjitură. Pe care dintre fete este cel mai probabil să fie aleasă?

Putem face o conlcuzie: bărbații nu se îndrăgostesc de femeile cu un fizic atrăgător, ci de cele care îi pot face să simtă pace interioară și confort spiritual.

Sursa :