Oamenii care ți-au promis că nu vor pleca pleacă primii. Oamenii care te-au iubit în liniște vor rămâne alături, în orice situație

Nu judeca oamenii după cuvinte și nici după tăcerea lor. Cel mai bine e să vezi ce face un om, chiar și omul drag. Te va surprinde lașitatea unor profitori, dar și curajul celor care nu s-au evidențiat prea mult. Vei înțelege atunci că lumea întreagă nu contează atât de mult cum contează cei care se țin de cuvânt, cei care demonstrează și cei care iubesc cu adevărat.

Oamenii sunt de toate felurile și nu vei ști ce reprezintă cu adevărat decât atunci când vor trebui să aleagă: să rămână alături sau să plece. Rămânând, vor susține. Plecând, își vor arăta adevărata lor față. Vei fi uimit să afli că cei în care ai avut încredere vor pleca primii și cei pe care nu i-ai observat, vor avea grijă de tine. Abia atunci vei ști că înțelegi ceva în dragoste și în oamenii care o poartă.

Trebuie să apreciezi omul care te apreciază. Trebuie să-l susții pe cel care vrea să te susțină. Nu vei ști de la început cine-ți vrea binele și cine te iubește cu adevărat, dar viața și lecțiile ei te vor convinge să înveți din mers asta. După, vei putea să rămâi doar lângă oamenii care te vor prețui și dintre ei vei dori să-l alegi pe cel care va dori să-ți cunoască lumea toată. Ceilalți vor pleca. Ceilalți vor dispărea la primul moment mai greu.

Oamenii care ți-au promis că nu vor pleca pleacă primii. Oamenii care te-au iubit în liniște vor rămâne alături, în orice situație.

Foto: french.news.cn