fb

Oamenii care sunt predestinați să fie împreună sunt legați printr-un fir karmic invizibil

Ai auzit vreodată afirmația: dacă ești predestinat să fii cu cineva, te vei mai întâlni mai devreme sau mai târziu. Între oameni există un fir karmic invizibil, care se întinde de la o inimă la alta.

Deseori cuplurile se despart, întemeiază familii noi, dar sunt totuși atrași unul de celălalt…

Nu poți scăpa de soartă. Oamenii care sunt predestinați să fie împreună, sunt legați printr-un fir invizibil. Potrivit credinței răspândite în Asia, acesta este denumit și „firul roșu al sorții”.

Potrivit uneia dintre legendele chinezești, un tânăr pe nume Iko care și-a pierdut părinții, a fost afectat de eșecurile din viața personală. Cei pe care i-a iubit nu l-au iubit, iar cei care l-au iubit nu i-au plăcut lui Iko.

În timpul unei călătorii, Iko a întâlnit un bătrân ciudat, cu o geantă imensă. Așezat pe treptele templului, acesta a citit Cartea Morților, la lumina lunii, scrisă în hieroglife obscure.

Acest bătrân i-a spus tânărului trist că toți oamenii predestinați sunt conectați printr-un fir roșu. El i-a spus lui Iko că logodnica sa are acum doar trei ani. De aceea, căutarea dragostei lui nu va fi încununată cu nimic până ce nu va crește.

Iko a urmărit acest copil și a fost șocat: s-a dovedit a fi fiica unei femei cu un singur ochi. Copilul era foarte murdar și neîngrijit. Fiind îngrijorat de acest fapt, Iko și-a trimis servitorul să ucidă copilul. Cu toate acestea, deși a rănit copilul în frunte, nu l-a ucis.

După 14 ani, Iko s-a căsătorit cu o fată frumoasă, cu o cicatrice pe frunte. După cum s-a dovedit – e fata pe care Iko a încercat să o omoare.

Tradiția spune că oamenii predestinați au la glezne un fir roșu invizibil, care leagă oamenii între ei.  Nu există bariere sau circumstanțe pentru acest fir invizibil. Se poate întinde sau innoda, dar nu se rupe niciodată – în ciuda timpului și distanței. Cu fiecare zi care trece, se micșorează din ce în ce mai mult până se întâlnesc persoanele.

Apropo, există o tradiție similară și în Japonia. Potrivit acestei tradiții, firul roșu al sorții nu leagă gleznele, ci degetele mici ale oamenilor.

După cum puteți vedea, acest fir karmic este asemănător cu conceptele precum „suflet pereche” sau „pereche de suflet”. Cu o singură diferență – cu sufletul tău pereche, de exemplu, nu poți să te întâlnești niciodată, dar firul roșu al destinului te va duce mai devreme sau mai târziu la persoana iubită.

La urma urmei, ești legat de celălalt. Iar faptul că aceste fire nu sunt vizibile nu înseamnă deloc că ele nu există.

Dar să știi: firul roșu al sorții nu se va rupe niciodată! Jumătatea ta va face, într-un fel sau altul, drumul către tine prin ani și distanțe. Nimic nu o va opri și nu o va rătăci.

Chiar dacă sunteți complet diferiți și trăiți pe diferite continente, vă veți mai întâlni cândva. Firul roșu va deveni atât de scurt încât literalmente vă veți ciocni unul de celălalt. În acest moment veți înțelege, fără cuvinte, că ați căutat și așteptat anume această persoană toată viața …