Oamenii care merită cel mai mult dragostea adevărată – sunt singuri

De ce singurătatea alege cei mai puternici și corecți oameni? Sau poate ei aleg singurătatea? Sau poate ei înșiși sunt singurătatea? 

Oamenii vrednici de iubire, de regulă sunt oameni calmi, calzi, cu o înfățișare plăcută, care au carismă, o educație bună, maniere bune, o minte strălucită și o privire puternică, în care acea puțină tristețe este abia-abia vizibilă.

Acești oameni de cele mai multe ori sunt singuri.

Ei caută „oamenii lor” pentru comunicare, pentru companie, pentru relații, pentru prietenie și pentru familie. Ei greșesc mai des. Ei suferă mai mult. Ei au parte mai des de eșecuri.

Ei mai rar intră în contact cu cineva. Dar de fiecare dată, după orice eșec, ei renasc din nou și devin mai puternici și mai perfecți. Oamenii vrednici încep totul de la început. 

Pentru persoanele corecte stereotipurile societății moderne le sunt străine.

Lor le este practic imposibil să își impună opinia altcuiva. Ei mereu sunt în căutarea acelor oameni, lângă care să se simtă calm și confortabil.

Acest calm, pe care persoanele vrednice îl caută să îl simtă lângă cineva, nu se bazează pe absența certurilor. Pentru ei, acest calm înseamnă că vor să aibă alături o persoană care să nu îi trădeze.

Vor un om în care să aibă încredere infinită și să fie siguri că anume această persoană este cea potrivită pentru ei. 

Chiar și cei mai vrednici oameni se străduiesc și luptă la nesfârșit pentru a fi siguri că sunt iubiți cu adevărat. Lor le este frică de trădare, de minciuni, de insulte, de lipsă de respect, de invidie și gelozie.

Ei știu că merită să primească ceea ce oferă la rândul lor.

Și ei oferă multă iubire, respect, atenție, comunicare. De aceea, dacă nu întâlnesc în calea vieții lor acele persoane care să le ofere ceea ce și ei, la rândul lor oferă, atunci preferă să fie singuri. Aleg singurătatea…

Până în momentul când vor întâlni persoana potrivită.

Sursa :