fb

O singură întrebare, care i-a schimbat colosal viața geniului Steve Jobs

De la înființarea companiei Apple în 1976, geniul tehnologiilor Steve Jobs aproape tot timpul a lucrat la dezvoltarea acesteia. A fost prezent la fiecare reuniune și doar o singura dată și-a permis să lipsească de la o reuniune de afaceri importantă.

Motivul, probabil, a fost unul serios?” – ai putea crede. Cum ar putea o astfel de persoană dedicată și responsabilă să nu vina la întâlnire de lucru?

Totul e foarte simplu: Jobs nu a venit atunci pentru că avea o întâlnire cu o tânăra frumoasă, care mai târziu i-a devenit soție.

În ziua ceea Steve ținea un discurs la Universitate. În auditoriu se afla viitoarea sa soție, a cărei numele a fost Lauren Powell. I-a plăcut lui Steve, și el a decis să se întâlnească cu ea după discursul său.

Au făcut schimb cu numerele de telefon. Steve nu a vrut să aștepte mult timp și în aceeași zi a decis s-o invite pe Lauren pentru a lua cina cu el. Dar, cum se întâmplă adesea, a aparut un obstacol, o întâlnire de afaceri programată.


Stând în mașină, Steve si-a pus o întrebare foarte importantă: „Ce as fi făcut dacă aceasta ar fi fost ultima zi din viața mea?”. După cateva secunde s-a întors repede la universitate, a gasit-o pe Lauren și a invitat-o cu el. Din acel moment nu s-au mai despartit niciodata.


A înțelege că viata nu e veșnică –  este o înțelepciune adevarată. Și dacă omul își amintește de asta, în sufletul lui se naște pasiune, apare curajul de a-și asuma riscuri și atunci se cufundă în cel mai captivant joc, pe care noi ne-am obișnuit să-l numim viață.

Puneți această întrebare mereu. Te va ajuta să te concentrezi asupra lucrurilor importante. Fă-o înainte de a fi prea târziu!

Chiar acum, ce ai face dacă astazi ar fi fost ultima zi din viata ta?

Sursa: ADME