Un singur cuvânt, care te va ajuta să cucerești inima și sufletul bărbatului tău

Toți oamenii sunt diferiți. Singurul sfat care ar fi potrivit pentru toate cuplurile este săp comunicați mai mult unul cu celălalt. În rest, totul este relativ și se poate schimba în dependență de situație.

Se spune că într-o relație femeia este mai emoțională, iar bărbatul mai rațional. Un bărbat bun, responsabil vrea mereu să-și vadă femeia de alături fericită. Uneori însă nu știe cum. Apare un cerc vicios: bărbatul nu vorbește partenerei despre asta, femeia are senzația că bărbatul face totul aiurea, bărbatul se simte neiubit și începe să se îndepărteze, ambii cedează.

Lipsa unei comunicări deschise ar duce în acest moment urât. Totuși, acest cerc vicios poate fi rupt. Abordarea problemei este foarte importantă:

Dacă vei spune: „Am impresia că mă ingnori”sau  „Trebuia să-mi spui că te reții” fără să-ți dai seamate concentrezi pe lucrurile făcute greșit. El va încerca să se apere și nu să devină mai bun.

Ai putea încerca astfel: „Atunci când nu mă suni, simt că mă ignori” sau „Atunci când nu mă anunți că te reții, simt că nu apreciezi timpul meu”. Simți diferența?

Vei remarca un comportament complet diferit, datorită acestui cuvânt magic: SIMT!

Nu vorbi omului tău despre greșeli, dar despre ce emoții ți-a trezit respectiva greșeală. Împărtășind cu el din emoțiile tale, îi dai de înțeles ce vrei cu adevărat.

În acest mod nu ataci, doar vorbești despre ceea ce contează. Asta îl va face să acționeze, va ști că vrei binele amândurora.

Cel mai important moment este comunicarea. Comunicând corect, poți avea alături cel mai bun bărbat și tu poți fi cea mai fericită femeie!

Sursa :